reklama
martka273
Fanka BB :)
malinuś co tam w szpitalu?opanowali rozwarcie?
memories02
Hey dziewczyny,
Ja od dwóch dni mam na skórze piersi i brzucha wysypkę, takie małe czerwone krostki. Do tej pory używałam produktow Ziaji do smarowania, i chyba przedobrzylam, teraz chyba tylko oliwka zostaje. Zawszemoja skór tolerowala Ziaję, a teraz chyba odrzuca. Czy któraś z Was miała cos podobnego? pozdrawiam wszystkie :-)
Ja od dwóch dni mam na skórze piersi i brzucha wysypkę, takie małe czerwone krostki. Do tej pory używałam produktow Ziaji do smarowania, i chyba przedobrzylam, teraz chyba tylko oliwka zostaje. Zawszemoja skór tolerowala Ziaję, a teraz chyba odrzuca. Czy któraś z Was miała cos podobnego? pozdrawiam wszystkie :-)
lawendowy_sen
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Sylwia - dziś byłam na USG, 14 dc endometrium 7,6 mm + pęcherzyk, jutro mam kolejne USG, tylko zastanawiam się po co, przecież 1 dzień nic nie zmieni. W zeszłym miesiącu endo 10 mm.
A jakiej wielkości był pęcherzyk? Bywają u Ciebie opóźnienia w owulacji czy raczej masz cykle regularne?
Czasami mniejsze endo w tym dniu może świadczyć o późniejszej owulacji.
lawendowy ale cudo!!!
Miłego dnia dziewczynki
Cześć mamusie. Lawendowy sen przecudny kiciuś :-). A tu super niania Cat soothing crying baby to sleep - too cute! - YouTube
lawendowy_sen
Hola, ciekawe, czy nasze koty też będą takimi troskliwymi nianiami :-)
A jak Ty się czujesz????
A jak Ty się czujesz????
kwiatuszekq20
super podusie
reklama
Sylwia - żebym ja wiedziała jaki był ten pęcherzyk, jak usłyszałam ile ma endo to już do mnie nic nie docierało. Moje cykle trwają 26-32 dni. Dr powiedział, że dziś powinien pęcherzyk pęknąć. No, ale jak pęknie to endo to chyba jakoś diametralnie może wzrosnąć?? Z 7,6 mm do ilu może wzrosnąć??