reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia - dziś byłam na USG, 14 dc endometrium 7,6 mm + pęcherzyk, jutro mam kolejne USG, tylko zastanawiam się po co, przecież 1 dzień nic nie zmieni. W zeszłym miesiącu endo 10 mm.

reklama
Hey dziewczyny,

Ja od dwóch dni mam na skórze piersi i brzucha wysypkę, takie małe czerwone krostki. Do tej pory używałam produktow Ziaji do smarowania, i chyba przedobrzylam, teraz chyba tylko oliwka zostaje. Zawszemoja skór tolerowala Ziaję, a teraz chyba odrzuca. Czy któraś z Was miała cos podobnego? pozdrawiam wszystkie :-)

milagors pochwal się, co Zosia dostała w prezencie od forumowych cioć:) Ciekawi mnie zwłaszcza, co tam utalentowana Lawendowa stworzyła dla Twojej córci:).

Aleksandretta,
mogę pokazać Zosinego kotka :-)

2013-11-06 10.28.06.jpg2013-11-06 10.28.10.jpg2013-11-06 10.36.09.jpg

Załączniki

• 2013-11-06 10.28.06.jpg
    2013-11-06 10.28.06.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 52
  • 2013-11-06 10.28.10.jpg
    2013-11-06 10.28.10.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 49
  • 2013-11-06 10.36.09.jpg
    2013-11-06 10.36.09.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 51
Sylwia - dziś byłam na USG, 14 dc endometrium 7,6 mm + pęcherzyk, jutro mam kolejne USG, tylko zastanawiam się po co, przecież 1 dzień nic nie zmieni. W zeszłym miesiącu endo 10 mm.

A jakiej wielkości był pęcherzyk? Bywają u Ciebie opóźnienia w owulacji czy raczej masz cykle regularne?
Czasami mniejsze endo w tym dniu może świadczyć o późniejszej owulacji.

lawendowy :szok:ale cudo!!! :szok:

Miłego dnia dziewczynki

Lawendowy sen mam nadzieję że Rudolf stanie na wysokości zadania;-). Na razie wypróbowuje łożeczko, wózek, koszyk:-D. ja czuję się ciężko:sorry:, ale daję radę.

reklama
Sylwia - żebym ja wiedziała jaki był ten pęcherzyk, jak usłyszałam ile ma endo to już do mnie nic nie docierało. Moje cykle trwają 26-32 dni. Dr powiedział, że dziś powinien pęcherzyk pęknąć. No, ale jak pęknie to endo to chyba jakoś diametralnie może wzrosnąć?? Z 7,6 mm do ilu może wzrosnąć??

Do góry