A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od początku ciąży przytyłam 2kg przy BMI 20,6 czy to nie za mało? Wizytę z ważeniem mam w poniedziałek, ale rodzina twierdzi, że to za mało i bardzo niedobrze. A maleństwo duże, zdrowe, bo przecież w niedzielę robili mu wszystkie możliwe pomiary. Wiecie może o co chodzi z tym prawidłowym tyciem w ciąży? Mam za dużo czasu na myślenie.
Dzięki dziewczyny. W szpitalu jak w szpitalu nic niem wiadomo. Kiedy co i jak jak dlugo.
Szyszka termin z OM 13.12 wiec jeszcze troszkę. Dzisiaj zaczynam 35 wiec bliżej niż dalej. Ważne żeby do 37 TC.
Sylwia - mam pytanie - wczoraj okazało się że muszę mieć zęba leczonego kanałowo. Ile czasu po znieczuleniu nie powinnam karmić? Moja dentystka powiedziała, że pierwsze mleko powinnam odciàgnąć i wylać. Ale czy np - mam wizytę o 18, o 19 odciągam mleko, a o 20 mogę podać cycka? Mój synuś zasypia przy cycku i nie wiem czy da radę bez. Ja normalnie lecze zęby bez znieczulenia, ale przy kanałowym dentystka jednak zasugerowała, żeby wziąć.