reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki, dziękuję za wsparcie, kciuki, za pożyczenie Anioła Stróża (;-)). Proszę o więcej, bo to dopiero początek drogi. Kolejna (trzecia) weryfikacja w sobotę. Jak to było z tym przyrostem? Ile powinna wzrosnąć po 4 dobach? A wczoraj jak po raz tysięczny wertowałam neta w poszukiwaniu różnych informacji znalazłam taką informację, ale sobie nie zapisałam (nie wierząc, że będzie potrzebna)

Aleksandretta
- jak byłam w ciąży z synkiem (naturalnej) to modliłam się żeby to nie były bliźniaki. Przy invitro wszystko się zmienia. Pozwoliłam na transfer dwóch zarodków więc niejako zgadzam się na bliźniaki. I nie mogę teraz powiedzieć, że nie chcę bo to by oznaczało, że nie chcę jednego z moich dzieci. Więc jeśli będą bliźniaki, to będę się podwójnie cieszyć, ale strach też będzie podwójny. No i wiadomo, że więcej problemów jest z taką ciążą, trudniej ją donosić, najczęściej rodzą się wcześniaki. Ale ufam, że wszystko będzie dobrze. Już teraz nie mam wpływu na to ile dzieci się zagnieździło i ile się urodzi. Powiem tak: marzę chociaż o jednym, zdrowym dziecku, nie ważne jakiej płci:-)

Milagros - miałaś rację co do labo w Invikcie. Przywróciły do życia nawet martwy zarodek :-)

Madzialenak,
no zobaczymy jak to będzie z tą betą i bliźniakami. Zaraz wygrzebię wynik bety jaki robiłam przy synku. Zobaczę w którym dniu cyklu go robiłam. Pamiętam, że był bardzo wysoki (1500), a robiłam go prawie od razu jak nie dostałam @. Może ja jestem taka wysokobetowa po prostu:-)

Lawendowy - dziękuję z całego serca za wszystko

Fuson ---> Gratuluję z całego serduszka i wiruski ślę dalsze za przyrot bety:):):)
Mi akurat panie pracujące w Invikcie nie pomogły, to jest po prostu loteria, no ale widocznie trzeba miec szczescie do Invicty, ja go nie miałam.

Hola--> kciuki zacisnięte za Ciebie i Twojego synusia:):):)

Pozdrawiam wszystkie Was dziewczynki:)

Dziewczyny Trójmiastowe :-) jutro nasze spotkanie, którego nie mogę się już doczekać :-) Czy spotykamy się od razu w Grycanie? Jeśli tak to czy on jest na parterze czy na piętrze? Do zobaczenia.

Sprawdziłam. Betę przy synku robiłam 5 dni po terminie @ i wynosiła 1501. Teraz termin @ mam 10.11 to z ciekawości zrobię betę 15.11 :) No chyba, że wcześniej będzie już usg i będzie widać bąbelki albo bąbelka, to nie będę się wygłupiać

reklama
Do góry