reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Fusun ale czad gratuluję z całego serducha ♥ A wiesz, że moja beta w 12dpt wynosiła tyle co Twoja w 6dpt - 84,1
Fusun
Fanka BB :)
Dziewczynki, dziękuję za wsparcie, kciuki, za pożyczenie Anioła Stróża (;-)). Proszę o więcej, bo to dopiero początek drogi. Kolejna (trzecia) weryfikacja w sobotę. Jak to było z tym przyrostem? Ile powinna wzrosnąć po 4 dobach? A wczoraj jak po raz tysięczny wertowałam neta w poszukiwaniu różnych informacji znalazłam taką informację, ale sobie nie zapisałam (nie wierząc, że będzie potrzebna)
Aleksandretta - jak byłam w ciąży z synkiem (naturalnej) to modliłam się żeby to nie były bliźniaki. Przy invitro wszystko się zmienia. Pozwoliłam na transfer dwóch zarodków więc niejako zgadzam się na bliźniaki. I nie mogę teraz powiedzieć, że nie chcę bo to by oznaczało, że nie chcę jednego z moich dzieci. Więc jeśli będą bliźniaki, to będę się podwójnie cieszyć, ale strach też będzie podwójny. No i wiadomo, że więcej problemów jest z taką ciążą, trudniej ją donosić, najczęściej rodzą się wcześniaki. Ale ufam, że wszystko będzie dobrze. Już teraz nie mam wpływu na to ile dzieci się zagnieździło i ile się urodzi. Powiem tak: marzę chociaż o jednym, zdrowym dziecku, nie ważne jakiej płci:-)
Milagros - miałaś rację co do labo w Invikcie. Przywróciły do życia nawet martwy zarodek :-)
Madzialenak, no zobaczymy jak to będzie z tą betą i bliźniakami. Zaraz wygrzebię wynik bety jaki robiłam przy synku. Zobaczę w którym dniu cyklu go robiłam. Pamiętam, że był bardzo wysoki (1500), a robiłam go prawie od razu jak nie dostałam @. Może ja jestem taka wysokobetowa po prostu:-)
Lawendowy - dziękuję z całego serca za wszystko
Aleksandretta - jak byłam w ciąży z synkiem (naturalnej) to modliłam się żeby to nie były bliźniaki. Przy invitro wszystko się zmienia. Pozwoliłam na transfer dwóch zarodków więc niejako zgadzam się na bliźniaki. I nie mogę teraz powiedzieć, że nie chcę bo to by oznaczało, że nie chcę jednego z moich dzieci. Więc jeśli będą bliźniaki, to będę się podwójnie cieszyć, ale strach też będzie podwójny. No i wiadomo, że więcej problemów jest z taką ciążą, trudniej ją donosić, najczęściej rodzą się wcześniaki. Ale ufam, że wszystko będzie dobrze. Już teraz nie mam wpływu na to ile dzieci się zagnieździło i ile się urodzi. Powiem tak: marzę chociaż o jednym, zdrowym dziecku, nie ważne jakiej płci:-)
Milagros - miałaś rację co do labo w Invikcie. Przywróciły do życia nawet martwy zarodek :-)
Madzialenak, no zobaczymy jak to będzie z tą betą i bliźniakami. Zaraz wygrzebię wynik bety jaki robiłam przy synku. Zobaczę w którym dniu cyklu go robiłam. Pamiętam, że był bardzo wysoki (1500), a robiłam go prawie od razu jak nie dostałam @. Może ja jestem taka wysokobetowa po prostu:-)
Lawendowy - dziękuję z całego serca za wszystko
memories02
Fuson ---> Gratuluję z całego serduszka i wiruski ślę dalsze za przyrot bety
Mi akurat panie pracujące w Invikcie nie pomogły, to jest po prostu loteria, no ale widocznie trzeba miec szczescie do Invicty, ja go nie miałam.
Hola--> kciuki zacisnięte za Ciebie i Twojego synusia
Pozdrawiam wszystkie Was dziewczynki
Mi akurat panie pracujące w Invikcie nie pomogły, to jest po prostu loteria, no ale widocznie trzeba miec szczescie do Invicty, ja go nie miałam.
Hola--> kciuki zacisnięte za Ciebie i Twojego synusia
Pozdrawiam wszystkie Was dziewczynki
madzialenak
mama na pełen etat
Dziewczyny Trójmiastowe :-) jutro nasze spotkanie, którego nie mogę się już doczekać :-) Czy spotykamy się od razu w Grycanie? Jeśli tak to czy on jest na parterze czy na piętrze? Do zobaczenia.
madzialenak
mama na pełen etat
Już sprawdziłam :-) Grycan jest na I piętrze ;-)
Fusun
Już sprawdziłam :-) Grycan jest na I piętrze ;-)
Tak, na I. To chyba dobry pomysł żeby spotkać się od razu tam. Godzina 11 pozostała w mocy?
Fusun
Sprawdziłam. Betę przy synku robiłam 5 dni po terminie @ i wynosiła 1501. Teraz termin @ mam 10.11 to z ciekawości zrobię betę 15.11 No chyba, że wcześniej będzie już usg i będzie widać bąbelki albo bąbelka, to nie będę się wygłupiać
madzialenak
mama na pełen etat
Tak, na I. To chyba dobry pomysł żeby spotkać się od razu tam. Godzina 11 pozostała w mocy?
Tak 11 pozostała
reklama
lawendowy_sen
Madzialenak, tak, od razu spotkamy się w Grycanie.
Fusu, godzina 11 jest tą właściwą :-)
Fusu, godzina 11 jest tą właściwą :-)