reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

FUSUN cudne wiesci !!! Invicta jednak przyniosla Ci szczescie :tak: Podzielam zdanie dziewczyn ze beta wyglada na blizniakowa ! ja mialam taka w 10 dpt

reklama
Jak będą bliźniaki to będą. Jakoś będziemy musieli dać radę:-) A tak serio mówiąc to wysoka beta faktycznie świadczy o bliźniakach, czy może taka być nawet przy jednym bąbelku?

nie sądziłam, nie wierzyłam, że kiedykolwiek napiszę to na tym forum. Moja beta 84,1,
zadzwoniłam do męża. Nie mógł mnie zrozumieć tak ryczałam.
Progesteron 99,30 - to chyba dobrze, co?

Boże, nie mogę w to uwierzyć. Muszę iść dalej płakać. Odezwę się później.
Dziękuję za kciuki, proszę o jeszcze - teraz za prawidłowy przyrost
gratuluje i spokojnej ciąży :-)

Szyszka - gratuluje:) uwielbiam takie wiadomości jak siadam do forum:)

Sylwia - suuuuper:) bardzo sie cieszę ze wszystko jest w porządku a buzka śliczna:)

Fasun - normalnie nie mogę:) to najlepsza wiadomość jaka usłyszałam po Twojej wielkiej panice:) wszystkie dziewczyny miały racje, nie liczy sie ilośc i mam nadzieje, ze bedziesz teraz iskierka nadziei dla innych na pozór beznadziejnych przypadków:) ja w 12dpt miałam bete 420 i lekarz tez mówił ze to wyglada na bliźniaki:) a miałam transfer jednego zarodka więc szansa wydawała sie być znikoma. I jest jeden:) ale Tobie życzę uroczej parki:)

Fasun z tą betą to różnie bywa ja w 12 dpt miałam betę 337 a w 14 dpt 909 a córcia była sama:-D ale któraś z dziewczyn miała malutką betkę i bliźniaki:-) chyba musisz jeszcze chwilkę poczekać a wszystko będzie jasne:tak:

Dorex - dokładnie, właśnie sprawdzilam ze u mnie w 14 dpt beta była już 1500 więc wysoka beta niekoniecznie mówi o blizniakach, chociaż tak mowia

Fusun Gratuluję! :-D Nie mogło być inaczej!:-D:rofl2::-D:-D.

Moja wiadomość dnia:
Już wiem kto u mnie mieszka! Synek :-D. Płaczę ze szczęścia.

I od jutra zaczynam brać zastrzyki przeciwzakrzepowe, bo dalej muszę leżeć. Chyba mogę je wbijać w uda? Bo nie chcę w brzuszek, jest taki piękny :-p.

Lecę nadrabiać posty, sporo napisaliście :rofl2:.

Akt.dot. mazanki

LISTOPAD

1. HOLA (10 listopad - cc) – syn Karol
2. AVOCADO (24 listopad) – córka

GRUDZIEŃ
3. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
4. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
5. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
6. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
7. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC