reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
szyszka beta idealna. Jutro będzie biło serduszko jak dzwon. Nie zapomnij chusteczek bo łzy na taki widok same będą płynęły.

Ja też już po wizycie. Wszystko w porządku. Młody nadal jest chłopcem i raczej się już to nie zmieni bo 3 lekarzy tak twierdzi, więc coś w tym jest. Waży 460 gramów, ma wszystkie paluszki, serduszko pięknie bije. A podczas usg 4d chował się i odwracał buzię. Ale w końcu się udało i mam takie foto

Zobacz załącznik 592030

Cała mamusia - tylko ten nos gigantyczny to raczej po tatusiu :rofl2:.

Przede mną krzywa cukrzycowa :szok:, jak ja tego nie cierpię

Sylwia buzka Wiktorka pierwsza klasa:)) cudo:) ja jutro mam usg 4d i tez liczę na takie widoki, ale przede wszystkim wazne, żeby wszystko bylo w porządku, bo juz lekkiego stresa mam...

szyszka beta super:) teraz kciuki za usg serduszkowe.

Cześć Dziewczyny,

W ostatnim czasie napisałam do Was 3 posty ,które za każdym razem znikaly hmmmm.
Dziś chce tylko napisać,ze trzymam kciuki za bete Fusun, za cc Holi , gratuluje wysokiej bety Szyszce i cieszę się,ze u Ciebie Sylwia z Wiktorem wszystko dobre :-)

Pozdrawiam Was wszystkie i napisze więcej z komputera, może tym razem post nie zniknie z niewiadomych przyczyn.;-)

miłego dnia!

Fusun, trzymam kciuki mocno za wysoką betę!!!

Sylwia, śliczny chłopczyk, zdjęcie pierwsza klasa! :)

Hola - ale szok, że tak Ci się przybliżył termin porodu :-) Wczoraj nagle zobaczyłam, że jesteś na pierwszym miejscu i pomyślałam, - o rany, nie wiem, jakim sposobem, bo już wchodzę na forum kilka razy dziennie, ale przegapiłam poród Avocado!!! I smutno mi się zrobiło, a potem zobaczyłam, że Avocado na drugim miejscu, więc odetchnęłam :-D

Malinuś - stan przedrzucawkowy jest niebezpieczny dla mamy i dziecka, więc dobrze, że dali Ci skierowanie do szpitala.

Martka - współczuję kataru, ja jak taki mam przy przeziębieniu to nie mogę sobie miejsca znaleźć, nawet sobie nie wyobrażam, żeby mieć go dłużej...

MajaSauer -bardzo dobrze zrobiłaś, że nalegałaś na kupno mebelków. Wiem z doświadczenia, że jak się coś bardzo podoba, to trzeba kupować od razu. Ja miałam łóżeczko kupione już w 18 czy 19 tygodniu bo złapałam okazję na gumtree - w stanie idealnym Gluck za 100 zł. Więc jak trafiłaś na okazję i wszystko Ci pasowało, to nie było innego wyjścia :D Prześlij zdjęcia jak dasz radę :)

Szyszka - rewelacyjna beta, gratuluję! :)

Aleksandretta - jesteś z Warszawy, czyli już z Sylwią jesteśmy trzy :) Miliaa też gdzieś niedaleko Warszawy mieszka, czyli powoli zbiera się ekipa na ewentualne spotkanie w przyszłości :)

My jesteśmy po szczepieniu i Malutka ma podwyższoną temperaturę, marudzi... W międzyczasie wczoraj wieczorem doszło Gripe Water i nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale wydaje się, że w połączeniu z Delicolem jest lepiej z kolką :)
Dziewczyny rozpakowane, co Wy na pomysł forum po porodzie, choćby żeby się skonsultować i poradzić, jak się zakłada taki wątek? :)

reklama
Avocado - no, tak pomyślałam :-D A de facto wcześniejszy poród malinuś jest prawdopodobny, jeśli ciśnienie jej będzie się utrzymywać. Ale niech sobie córeczka posiedzi ile jej trzeba. W sumie Strzelec to też fajny znak, hm hm :-)

Do góry