Witajcie dziewczyny po weekendzie:-) Myślałam, że leniu****ecie i prawie nie będzie postów do czytania, a tu kilka stron naprodukowałyście
Fusun kiedy masz kolejną weryfikację? Nie mogę się doczekać dobrych wiadomości od Ciebie
TeQuila co u Ciebie? Robiłaś betę?
mazenka przykre jest, że takie stresy masz i ciągle się te krwawienia zdarzają. Najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko dobrze... Leż plackiem i dbaj bardzo o siebie. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko się unormuje u Ciebie.
Maja fajnie, że Maksio tak rozrabia w brzuszku. Ja też, jak mówię do męża, że dzidziuś się rusza, to on się cieszy i z takim żalem pyta, kiedy on będzie mógł poczuć (na razie przykłada rękę do brzucha, ale oczywiście jest za wcześnie, żeby coś poczuł przez brzuch). Ja też powoli przymierzam się do kupna mebelków, chociaż mąż mnie stopuje, że jeszcze mamy czas na zakupy. No tak, nic jeszcze nie mamy, a brzuch robi się coraz większy i z czasem będzie mi coraz trudniej chodzić i oglądać rzeczy dla malucha (ja muszę takie rzeczy jak mebelki czy wózek zobaczyć na żywo, w ciemno nie kupię). Też mam takie zadyszki jak Ty, jak np. wchodzę po schodach. Podobno w wyniku tego, że brzuch rośnie i przesuwa się coraz wyżej, to inaczej się oddycha i inna jest wydolność, stąd te zadyszki.
pingwinek Twoja historia z farbami do włosów jest świetna, ale mnie bardziej ubawił opis intensywnych 30 min, podczas których kilka razy musiałaś przebrać małą
Ja wiem, że Tobie pewnie nie jest do śmiechu, ale tak fajnie to napisałaś, że czytałam i uśmiechałam się sama do siebie - już niedługo sama doświadczę uroków macierzyństwa, więc przekonam się na własnej skórze, jak to jest
Dziewczyny, jak to jest u Was - czy też macie dużo śluzu w ciąży? Mnie w nocy normalnie tak pociekło (taki bezbarwny śluz), że aż się przestraszyłam, że wody płodowe się mi sączą. Jutro idę na usg, to zapytam lekarza o to, czy mam wody w normie (ostatnio były ok), ale mocno się wystraszyłam. Czytałam, że w aptece można kupić jakieś specjalne testy do badania, czy to śluz czy wody. Korzystałyście kiedyś z tego?