Aduś16
Fanka BB :)
PINGWINEK mi tez w szpitalu siara zanikła juz drugiego dnia, zanim sie zorientowalam po dobie maly plakal z glodu a siedzial i ssał godzinami tylko ze nic nie lecialo .. przeszlam w szpitalu na mm Waga mu spadla jakies 7% ale wszystkim dzieciomspada po narodzinach.. jak tylko wrocilismy do domu mleko sie pojawilo. Ja tez sie obawialam ze malemu to nie wystarczy ale po pierwszej wizycie u pediatry i weryfikacji wagi doszlam do wniosku ze pokarm musi byc jednak dobry. Ja odciągam laktatorem dwa razy dziennie mleko rano i wieczorem na noc czym go tez karmie, do tego maly siedzi na cyckach czesto. Musze odciagac rano bo czesto jak sie budze to a z bolem tyle mam mleka szczegolnei w jednej piersi. Pozatym takie odciaganie chyba tez stymuluje piersi do wiekszej produkcji. Nie znam sie nad tym i tez zaczynam sie zastanawiac na przejsciu sie do poradni laktacyjnej. To chyba bylby dobry pomysl.
PINGWINKU wstaw zjdecie swojej córci ;-)
Apropos pogryzionych brodawek to ja wyje chwilami z bólu jak mały sie do nich dosiada.. stosuje Purelan i coś tam pomaga. Najlepiej pomaga jak daje odpoczać jednej piersi conajmniej 1 dzień ale laktatorem pracuje zawsze na obu.
PINGWINKU wstaw zjdecie swojej córci ;-)
Apropos pogryzionych brodawek to ja wyje chwilami z bólu jak mały sie do nich dosiada.. stosuje Purelan i coś tam pomaga. Najlepiej pomaga jak daje odpoczać jednej piersi conajmniej 1 dzień ale laktatorem pracuje zawsze na obu.
Ostatnia edycja: