reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Dziewczyny,

Dolaczam do klubu niecierpliwych, czekających na rozwiazanie ;-)
Dodatkowo stresuje się faktem,ze muszę przewidzieć w miarę wcześnie,czy to już ,by moc odstawić zastrzyki.

Zycze Wam wszystkim miłego poniedziałku :-)

reklama
Właśnie zaglądam w poszukiwaniu Sony :-) a tu widzę więcej was się na porodówkę zamierza wybierać.. Jak to szybko minęło. Aga_pl, Milagors - powodzenia dziewczyny. Nie bardzo mam nawet ja Was doczytywać, bo moje Kluchy już na etapie pełzania, więc oczy trzeba mieć dookoła głowy. A wieczorem sił już brak. Ale trzymamy kciuki za.wszyskie wyczekane maluchy. A zamierzacie oglądaćprogram na Tlc o inv? Ciekawa jestem czy pokażą prawdę czy znów jakieś skróty.

Lilonka Twoje maluchy już 6 m-cy skończyli :szok: szok kiedy to minęło? Ja zamierzam oglądać program o inv, jestem właśnie ciekawa jak pokażą całą procedurę przygotowań do punkcji, same zapłodnienie i czas oczekiwania po.

oMadzialenak - a Sebuś ma już ponad miesiąc :-) a pamiętam Twoją świąteczną betkę:-) szybko to leci - nie ma co. Ja przeglądam zdjęcia to nie mogę uwierzyć że Kluski były takie maleńkie, a teraz mi podłogi froterują :-)

Lilonka sama w to nie wierzę, że Sebuś już na świecie jest :tak:Wczoraj natrafiłam na Twoje fotki jesienne, normalnie cudne są Twoje kluseczki, nie mogła się napatrzeć.

Witajcie, troszkę mnie tu nie było, a tyle się u Was dzieje!

Gotadora Gratuluję maluszków! Są takie piękne:-D i dwa na raz hehehhe. Pewnie masz ręce pełne roboty, a powiedz, jak się teraz czujesz?

Milagors oj to rzeczywiście musi Cię boleć takie kopanko po szyjce, biedna.

Dzisiaj miałam pierwsze oficjalne usg ciążowe i wszystko jest ok :-D, malutki robaczek fikał i kopał nóżkami i niestety nie było widać czy jest chłopczykiem czy dziewczynką. Następne usg za 100 lat, więc chyba prędko się nie dowiem:zawstydzona/y:.

Zastanawiam się czy jechać do Polski na Wszystkich Świętych, to jest 450km do przejechania w jedną stronę. To będzie przełom 15 i 16 tygodnia, myślicie, że to dobry pomysł? Trochę boję się takiej podróży, ale z drugiej strony nie chcę świrować i zamykać się w domu, ratujcie:rofl2:.

Lecę czytać i nadrabiać co u Was się dzieje, miłego dzionka!:-D

Milagors--> musisz wytrzymać, na pewno jest Ci ciężko, ale 23 ci juz naprawde niedlugo:):tak:
Kwiatuszek--> kciuki i wiruski za Twoją jutrzejszą betę!!!!:-):-):-)

a ja leżakuję, bo macica mi się stawia..grrr

Miłego dzionka !!!!

reklama
Do góry