reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzialenak, życzę dużo zdrówka Sebusiowi.
♥ ♥ ♥
Buziaczki.

najlepsze-zyczenia-w-tym-szczegolnym-dniu.jpg
1f0cc2d1-9aab-43d3-b810-d1cabd504804_20090513110729_Normalshutterstock25020796.jpg

reklama
Martka karmię małego mlekiem Bebilon, swojego niestety nie mam a mały od urodzenia nie chciał ssać, bił pięściami i bardzo się denerwował. Próbowałam pobudzać laktatorem, piłam herbatki, masowałam piersi lecz się nie udało, nic tak nie pobudza jak naturalne ssanie :-(, niestety mój mały nie chce a ja nie będę za wszelką cenę walczyć i go stresować.

dziewczyny, napisałam posta i znikł :baffled:

Madzialenak cały czas trzymam kciuki, aby Sebcio jednak polubił ssanie i w ogóle - dużo, dużo zdrówka

Kwiatuszek trzymam kciuki &&&&

Milagros cudna waga córeczki i oczywiście zaciskam &&&& za szybki poród

Lawendowy Sen nudnego L4

Lilonka .... przykro mi że się nie udało

a u nas dobrze, może jutro lub w niedziele do domu

a tu moje skarby, choć zdjęcie Martusi jest jakieś takie niewyraźne, może następnym razem bardziej się postaram

Zobacz załącznik 586127 Marta 4 10 13.jpg

Załączniki

• Marta 4 10 13.jpg
    Marta 4 10 13.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Lolitka bardzo mi przykro :( Jednak ważne że coś załapało. Następnym razem już musi się udać.
Aleksandertta jasne że są lepsze sposoby, ale cóż jak mój się boi. Ubzdurał sobie, że krzywdę może zrobić.
Marta po ostatnich przebojach z oknem, nie zabieram się nawet. I tak mi ocieplają budynek i mam rusztowanie postawione.
Madzialenak jak to zleciało, już miesiąc. Przecież dopiero co rodziłaś.
Gotadora jakie śliczne dzieciaki. Jak malowane. Całuski od ciotki :*:* Mój to będzie klusek z pucowatymi policzkami jak to dr stwierdziła.

milagros dlaczego straszne? proza życia i...praktyczność :-) hehehheh
Ale mnie Eryk od wczoraj mocno kopie!!!normalnie nie mogłam się skupić w kinie na filmie, bo mi wali po przeponie i jakieś akrobacje odstawiał! dzidzia ma siłę!!!:szok:

Martka, tak cie skopal bo w kinie za glosno mu bylo. Bal sie biedak. Gdzies tam czytalam, ze takie dzieciaki wariuja w kinach, na koncertach, festynach itd, itp...

reklama
Do góry