reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Gotadora - wielkie gratulacje, dla Ciebie i maluchów:) dobrze ze są już na świecie:)

Aleksandretta - witamy i cieszymy sie z nowych szczęśliwych mam:) i dziękuje za pocieszenie odnośnie krwawienie, u mnie niestety to stało sie już cztery razy w odstępach kilkudniowych a lekarz nie zna przyczyn. Mam miesniaka i dodatkowo na ostatnim USG pojawiła sie jakaś torbiel, może to one coś tu mieszają. Ale staram sie zachowywać zimna krew i myśleć pozytywnie:)

W październiku mamy wysyp. Teraz wasza kolej Sony, Oskaa, Milagros, Agapl i Gosia. Jak Wasze samopoczucia? Stresik jest?
Ja mam cesarke gdzieś 21 lub 22 dokładnie dowiem sie w czwartek raczej szybciej nic sie nie wydaży bo szyjka jest 6,2 cm wiec czekam spokojnie gorzej bedzie dzień przed:-) a ty sie nie stresuj bo pewnie wszystko bedzie w terminie :-)

Ostatnia edycja:
malinuś ja już się nie mogę doczekać mojego synusia :-)

Jestem po wizycie I... Mały się obrócił!!! :-) Wszystko ok :-) Waga 3282, ale dr mówi, ze raczej 3000 i do porodu powinno być 3300 :-) I to mnie cieszy :tak: Ktg książkowe i nic się nie dzieje. Czekamy...
Kolejne ktg za tydzień.

Aleksandretta- witam nową Mamusie :-), tak jak pisała Lawendowy podaj na kiedy masz termin to dopisze Cie do naszej listy :happy2:

PAŹDZIERNIK

1. SONY (18 październik) – syn Paweł

2. GOSIA_1983 (21/22 październik - cc) – córka Milena
3. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
4. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
5. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

6. AVOCADO (24 listopad) – córka
7. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

8. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
9. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

10. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
11. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

12. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

13. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - prawdopodobnie syn

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Po raz pierwszy od ostatniego wpisu wpadłam, żeby zobaczyć, co słychać, a tu takie wieści :)

GOTADORA, GRATULUJĘ DWÓCH SKARBÓW NA ŚWIECIE!

Jak patrzę na suwaczki Sony, Gosi, Oski, Milagors i Agipl to aż nie mogę uwierzyć, że to już! Życzę Wam szczęśliwych rozwiązań, a dziewczynom w dalszej kolejności życzę spokojnego przebiegu ciąży :) Tyle naszych wyczekanych dzieci już jest na świecie, i tyle jeszcze się urodzi.
Ja na razie próbuję ogarnąć życie z nowym trybem, głównie nocnym, który daje się we znaki, ale to stały element macierzyństwa, czegóż się nie przejdzie dla naszych kruszynek... W dzień trzeba normalnie funkcjonować, na razie udaje się z lepszym lub gorszym skutkiem, ale w końcu znajdę jakąś metodę. Na razie karmię piersią i dokarmiam butelką, na pewno na samej butelce byłoby łatwiej, bo można się w nocy zmieniać z mężem ze wstawaniem, ale dopóki Maleńka chce jeszcze ssać pierś to chcę to utrzymać.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i będę się odzywać, częściej lub rzadziej w miarę swoich sił.

hejka. Wczoraj padlam i przed 8 juz bylam w łóżku. Na szczescie po ostatniej nocy, ta byla w miare znosna. Tylko teraz spac nie moge. Osska gratuluje udanej wizyty, mnie tez dr zaznaczyla ze mlody moze byc mniejszy niz usg pokazuje. Super ze sie obrócił o ile pamietam to chcialas sn? I wiecie co, z moim chlopem to juz sie nie da wytrzymać, co chwile sie pyta czy juz rodze...:wściekła/y:

reklama
Cześć mamusie. No na chwilę was spuścić z oka a tu takie zmiany:-D:-):szok:.
Gratuluję wszystkim przodownicom udanych wizyt i witam nowe szczęściary:tak:na forum.

GOTADORA GRATULACJE Z CAŁYCH ♥♥!!!!!!!! Witam na świecie nowe forumkowe SKARBY !!!!!

Miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę
:-).

Do góry