reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony i Oskaa--> dziewczyny, te Wasze domeczki dla synków są niesamowite!!! czekam z niecierpliwością kiedy mi taki brzusio urośnie, a może nie urośnie aż tak, kto wie;) ;)

Ostatnia edycja:
Gotadoora, co za wieści, bardzo się cieszę i gratuluje!:)))Niech dzieciaczki się slicznie i zdrowo rozwijają:) jak dojdziesz do siebie napisz relację:)

Aduś, tak pięknie napisałaś, że aż się wzruszyłam:)

Mnie ogarnia jakiś stres, ze wcześniej mnie złapie... Jeszce 2 miesiące, ale już mam stracha na maxa. Ostatnio pobolewa mnie od czasu do czasu w dole jakby w krzyżu, no i czasami brzuch jak przed okresem. Z tego wszystkiego przyśpieszyłam wizytę o tydzień i idę jutro, zobaczyć i uspokoić się, już obgadać, bo czuje niepokój, że nic nie wiem.
A do tego maż chce żebyśmy pojechali na weekend w góry. Więc muszę się doradzić lekarza, czy to jest bezpieczne, bo od nas to jakieś 400 km.

W październiku mamy wysyp. Teraz wasza kolej Sony, Oskaa, Milagros, Agapl i Gosia. Jak Wasze samopoczucia? Stresik jest?

Ostatnia edycja:
gotadora mam do ciebie pytanko ty moze robilas badanie zarodka??? ja jestem na kto po in vitro i mam taki problem ze 5 raz nieudal mi sie transfer drugie in vitro zarodki mam 5cio dniowe zawsze ladne a nie chca sie za jasna anielke zaimplantowac i juz szukam wszystkich przyczyn jak bys mogla to pomoz z gory dziekuje i przepraszam za klopot (kinga 1) mi powiedziala o tobie :)))

Ostatnia edycja:
Mi mi, Gotadora ci raczej przez dlugi czas nie odpowie. Pozwole sie wtracic bo wiem co ona robila. A wiec miala pakiet PGD na choroby typu ZD, Patau, Edwardsa ogolnie te, co sie sprawdza na usg w 12tc.
Ja watpie czy w twojej sytuacji to cos zmieni bo chore zarodki przeciez tez sie implantuja. Ja mysle, ze to jest wskazane bardziej ze wzgledu na wiek bo te choroby wlasnie eystepuja czesciej u kobiet po 35r.z. Nie wiem ile ty masz lat. Mozesz sobie poczytac o PGD na stronie invicty bo tylko oni to robia w polsce o ile sie nie myle.

Musialabys sie spytac lekarza czy to u viebie w ogole sens i jak to moze wplynac na implantacje, bo ja lekarzem nie jestem. Ja bym raczej nie szukala problemu w zarodkach, skoro sama piszesz ze dozywaja stadium blastocysty i sa ladne.

Zawsze mozesz sie umowic na konsultacje z labem w invikcie, moze maja jeszcze inne programy...

Dziewczynki, jeszcze raz się z Wami przywitam, bo mój pierwszy post pojawił się jakoś z opóźnieniem i zginął już w gąszczu innych parę stron temu. Chciałabym bardzo do Was dołączyć. To mój 18 tc ciąży po crio. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Byłoby mi bardzo miło:-)

Mi mi jeśli beta nic nie ruszyła i nie doszło ani razu do zagnieżdzenia, to może warto zastanowić się, czy nie pomóc jakoś w zagnieżdzaniu. Nie wiem czy miałaś może robiony scratching endometrium?

reklama
Gotadora, coś tak czułam, że to własnie dzisiaj, bo ucichłaś na forum :tak:
Jeszcze raz, z całego ♥, gratuluję Ci Twoich Małych Skarbów. Teraz tylko niech zdrowo rosną i nie przysparzają kłopotów rodzicom :-)
A całej Waszej 3 życzę dużo zdrówka. No i koniecznie wrzuć fotki.

97.jpg

107.jpg

Do góry