reklama
kwiat_lotosu
Fanka BB :)
kochana jeszcze jakiś miesiąc i będzie lepiej. Musisz jakoś wytrzymać, chociaż wiem że jest ciężko :/czarnykot brzusio super! zazdroszcze ci ze mdlosci masz juz za soba. ach jak ja bym chciala choc na godzine dziennie dobrze sie poczuc.heh godzine chociaz na 10min
małekropki
czarnykot
aniija ja mialam mega mdlosci,codziennie i calodziennie.Pomagaly mi zielone jablka,ktore zreszta zajadam od tej pory.Najlepiej takie kwasne hehe.Mojego M wykreca po nich a ja chrupie po 3-4 dziennie Migdaly takze pomagaja,kromka suchego chleba,woda z cytryna. Zyganko pojawilo sie przed 12tc.Bylo pare razy i teraz tez czasami sie zdazy,ale naprawde sporadycznie Takze trzymaj sie,napewno Ci przejdzie po 12tc i pamietaj,ze im gorzej ty sie czujesz,to tym lepiej dla dzidziusia w brzuszku ;-) Tak mi powiedzial lekarz:-)
małekropki
czarnykot jeju nie strasz mnie,bo ja nie mialam zadnych takich dolegliwosci
Ale słyszalam,ze migdały sa dobre
Ale słyszalam,ze migdały sa dobre
kwiat_lotosu
małekropki jaki cudny brzusio i chyba całkiem zgrabniutki biorąc pod uwagę, że w środku jest dwójeczka Dzidziusie na pewno będą ładne po mamusi
Mam nadzieję, że mój brzuchol też w tym terminie będzie rozsądnych wymiarów i nie będę się jeszcze toczyła.
aniija jeszcze mi się przypomniało, że jak naprawdę źle się czułam i nie mogłam wstać z łóżka przez te mdłości to ssałam rennie, nie za dużo, 1 czasami 2 tabletki i było mi 1000 razy lepiej.
Mam nadzieję, że mój brzuchol też w tym terminie będzie rozsądnych wymiarów i nie będę się jeszcze toczyła.
aniija jeszcze mi się przypomniało, że jak naprawdę źle się czułam i nie mogłam wstać z łóżka przez te mdłości to ssałam rennie, nie za dużo, 1 czasami 2 tabletki i było mi 1000 razy lepiej.
Ostatnia edycja:
eweli1982
ojej, dziewczyny, jakie piękne brzuszki się nam tu pojawiły :-). Jak się mi uda wstawić zdjęcie to jutro wam pokażę mój, bo też wreszcie się ruszył i zaczął rosnąć;-). Ciekawi mnie tylko że nie przytyłam jeszcze ani grama, a przecież jem normalnie i nie miałam żadnych spotkań z kibelkiem.
Pozdrawiam Was gorąco w ten wieczor niedzielny;-)
Pozdrawiam Was gorąco w ten wieczor niedzielny;-)
małekropki
eweli to czekamy na Twoj brzuszek
kwiatlotosuzaloze sie że Twoj brzuszke jest zgrabnusi!! i ładnie wygladasz!!
kwiatlotosuzaloze sie że Twoj brzuszke jest zgrabnusi!! i ładnie wygladasz!!
reklama