reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

czarnykot brzusio super! zazdroszcze ci ze mdlosci masz juz za soba. ach jak ja bym chciala choc na godzine dziennie dobrze sie poczuc.heh godzine chociaz na 10min:)

reklama
czarnykot brzusio super! zazdroszcze ci ze mdlosci masz juz za soba. ach jak ja bym chciala choc na godzine dziennie dobrze sie poczuc.heh godzine chociaz na 10min:)
kochana jeszcze jakiś miesiąc i będzie lepiej. Musisz jakoś wytrzymać, chociaż wiem że jest ciężko :/

aniija ja mialam mega mdlosci,codziennie i calodziennie.Pomagaly mi zielone jablka,ktore zreszta zajadam od tej pory.Najlepiej takie kwasne hehe.Mojego M wykreca po nich a ja chrupie po 3-4 dziennie :tak: Migdaly takze pomagaja,kromka suchego chleba,woda z cytryna. Zyganko pojawilo sie przed 12tc.Bylo pare razy i teraz tez czasami sie zdazy,ale naprawde sporadycznie:tak: Takze trzymaj sie,napewno Ci przejdzie po 12tc i pamietaj,ze im gorzej ty sie czujesz,to tym lepiej dla dzidziusia w brzuszku ;-) Tak mi powiedzial lekarz:-)

małekropki jaki cudny brzusio i chyba całkiem zgrabniutki biorąc pod uwagę, że w środku jest dwójeczka :) Dzidziusie na pewno będą ładne po mamusi :)
Mam nadzieję, że mój brzuchol też w tym terminie będzie rozsądnych wymiarów i nie będę się jeszcze toczyła.

aniija jeszcze mi się przypomniało, że jak naprawdę źle się czułam i nie mogłam wstać z łóżka przez te mdłości to ssałam rennie, nie za dużo, 1 czasami 2 tabletki i było mi 1000 razy lepiej.

Ostatnia edycja:
ojej, dziewczyny, jakie piękne brzuszki się nam tu pojawiły :-). Jak się mi uda wstawić zdjęcie to jutro wam pokażę mój, bo też wreszcie się ruszył i zaczął rosnąć;-). Ciekawi mnie tylko że nie przytyłam jeszcze ani grama, a przecież jem normalnie i nie miałam żadnych spotkań z kibelkiem:szok:.
Pozdrawiam Was gorąco w ten wieczor niedzielny;-)

malekropki-> slicznie wygladasz, tak promiennie i kwitnaco. Brzuszek naprawde niewielki jak na dwojeczke i ten etap.
eweli-> czekamy na Twoj brzuszek:-)

reklama
małekropki
super wyglądasz z tą dwójeczką w brzuszku :-)

eweli
ja w pierwszym trymestrze też nie wiele przytyłam, jakieś 2-3kg

dodora
super, że jesteś, myslałam o Tobie kiedy sie pojawisz :-D, pisz co u Was ?

Do góry