reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny wapaniałe te wasze brzuszki!!! Pooglądałam sobie teraz na spokojnie każde z osobna.Sa sliczne i takie słodkie!!! Przede mna to na razie długa droga.W którym tc pojawia sie taki fajny brzuszek?

Dziewczyny wapaniałe te wasze brzuszki!!! Pooglądałam sobie teraz na spokojnie każde z osobna.Sa sliczne i takie słodkie!!! Przede mna to na razie długa droga.W którym tc pojawia sie taki fajny brzuszek?

Ja miałam prawie od razu, bo zaraz po transferze (a może i już po punkcji) mnie troszkę wydęło. I z tygodnia na tydzień był coraz pokaźniejszy. Ale nie ma reguły,u niektórych dziewczyn dopiero w 5 m-cu coś zaczyna być widać. Ja się na początku cieszyłam, że tak szybko widać, że jestem ciężarówką, ale teraz już mi mniej do śmiechu, bo już czasami kręgosłup zaboli a to dopiero połowa ciązy :)

u mnie tak od okolo 2 tygodni, wczesniej tylko jakbym troszke wiecej zjadla. Ale ostatnimi dniami raptem ruszyl:-)

kwiat lotosu
śliczny brzuch już na prawdę spory, mój tak zaczął rosnąć dopiero po 16tc, a już taki ładny typowo ciążowy miałam po 23tc :)

Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki :-D Brakowało mi Was na invitrowym forum więc musiałam do Was zajrzeć ;-) Myślałam, że wkrótce uda mi się do Was dołączyć ale moja zła passa coś trwa więc raczej w najbliższym czasie nie zapowiada się zmiana stanu rzeczy:-( Ale pozwolicie, ze podglądnę Was od czasu do czasu by być na bieżąco :-D Póki co pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciukasy za wszystkie piękne brzuchy:-)

no i u was to samo napisze....
POTRZEBUJE KUPIC CLEXANE.....

czytam dzis duzo o tej mojej tarczycy i trza z clexane obowiazkowo uderzyc w tym podejsciu....
jak ktos ma na sprzedaz - dajcie znac na privie

dzieki

Czesc mamuski :-)

Podczytuje Was codziennie.Malo sie udzielam bo mam gosci w domku na 2 tyg i jakos ne mam czasu na kompie siedziec.U mnie juz coraz lepiej.Mdlosci zniknely,czasami sie zdarza ale sporadycznie.Brzuszek pobolewa czasami,takie ciagniecie na dole.Syski tez juz tak nie bola,a brzuchol rosnie z dnia na dzien.Zaczelam 2 trymestr i moze w koncu moje hormonki dadza chodz na chwile spokoj.Pozdrawiam i dolanczam zdjecie brzucha :tak: 12tc (2)-2.jpg

reklama
hejka :) nie było mnie kilka dni , nie czytałam was długo , a tu taki nowy wąteczek dla przyszłych mateczek :) powstał , bravo wera ! dopisuję się jak najbardziej !!

Do góry