reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja dzis po usg, jest serduszko, dzidzia ma 0,879 cm wg usg 6t i 6 dz., a wg punkcji 7 tydz. i 1 dzien ale chyba to nie jest duża różnica??
Praktycznie poza pulsującym serduszkiem nic nie widziałam, ale i tak było to piękne. A Wy na 1 usg też tylko widzieliście usg a nie słuchałyście?

ewelina
gratulacje :)))

ciąże licz od dnia punkcji +2tygodnie czyli u Ciebie jest 7t1d, bo termin porodu oraz wiek ciąży na USG zawsze wychodzi inny, w zależności od pomiarów dzidzi , ja byłam na USG w 6t5d ciąży i też nie słyszałam serduszka tylko widziałam, usłyszałam dopiero w 10t5d ciąży :-)

eweli
niestety odkąd jestem w ciąży opryszczka na ustach to moja zmora :-(, ja smaruję ją takim płynem w kulce SONOL szybko schodzi i jest bezpieczne w ciąży, trzeba tylko uważać żeby nie przenieść opryszczki na narządy płciowe bo wtedy to jest groźne dla płodu

ale wy tu macie fajowo - ciesze sie i mam nadzieje ze wkrotce dolacze:))

a tymczasem dziolchy

szukam do kupienia ENCORTON i EUTHYROX 25/50/75....

jak ktoras z was ma na sprzedaz - dajta znac na privie

Ewelina26k gratuluje,ze widziałas serduszko!!!:-) ja niestety musze jeszcze poczekac 2 tg. na serduszko:-(
Eweli opryszczka we wczesnej ciązy to normalka,tak czytałam,mnie kolezanka poleciła smarowac opryszczke czosnkiem!!! I mi pomogło,zeszła.A przy tym czosnek jest naturalny i nie zaszkodzi maleństwu
Lolitka ja mam euthyrox ale tylko dla siebie,mnie endokrynolog wypisuje tylko jedno opakowanie,które starcza na miesiąc i co miesiac musze chodzic na kontrole i po nowa recepte

Ewelina26k super! ja tez narazie tylko widzialam serduszko a nie slyszalam to jeszcze za wczesnie- ale przyznaj ze nie ma piekniejszego widoku:-) a tak przy okazji to widze ze nasze malenstwa w jednym wieku? dobrze licze? czyli termin jakos na 13.01? czy cos mi sie popieprzylo bo lekarza nie pytalam jak zobaczylam serducho to juz o niczym nie myslalam:-D

reklama
Do góry