reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
ja dzis po usg, jest serduszko, dzidzia ma 0,879 cm wg usg 6t i 6 dz., a wg punkcji 7 tydz. i 1 dzien ale chyba to nie jest duża różnica??
Praktycznie poza pulsującym serduszkiem nic nie widziałam, ale i tak było to piękne. A Wy na 1 usg też tylko widzieliście usg a nie słuchałyście?
Praktycznie poza pulsującym serduszkiem nic nie widziałam, ale i tak było to piękne. A Wy na 1 usg też tylko widzieliście usg a nie słuchałyście?
ewelina
gratulacje
))
ciąże licz od dnia punkcji +2tygodnie czyli u Ciebie jest 7t1d, bo termin porodu oraz wiek ciąży na USG zawsze wychodzi inny, w zależności od pomiarów dzidzi , ja byłam na USG w 6t5d ciąży i też nie słyszałam serduszka tylko widziałam, usłyszałam dopiero w 10t5d ciąży :-)
gratulacje
ciąże licz od dnia punkcji +2tygodnie czyli u Ciebie jest 7t1d, bo termin porodu oraz wiek ciąży na USG zawsze wychodzi inny, w zależności od pomiarów dzidzi , ja byłam na USG w 6t5d ciąży i też nie słyszałam serduszka tylko widziałam, usłyszałam dopiero w 10t5d ciąży :-)
eweli1982
Fanka BB :)
kochane błagam o radę!!! Wyskoczyła mi na ustach ogromniasta opryszczka,i do tego jestem przeziębiona, mogę tą francę czymś smarować?
eweli
niestety odkąd jestem w ciąży opryszczka na ustach to moja zmora :-(, ja smaruję ją takim płynem w kulce SONOL szybko schodzi i jest bezpieczne w ciąży, trzeba tylko uważać żeby nie przenieść opryszczki na narządy płciowe bo wtedy to jest groźne dla płodu
niestety odkąd jestem w ciąży opryszczka na ustach to moja zmora :-(, ja smaruję ją takim płynem w kulce SONOL szybko schodzi i jest bezpieczne w ciąży, trzeba tylko uważać żeby nie przenieść opryszczki na narządy płciowe bo wtedy to jest groźne dla płodu
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ale wy tu macie fajowo - ciesze sie i mam nadzieje ze wkrotce dolacze
)
a tymczasem dziolchy
szukam do kupienia ENCORTON i EUTHYROX 25/50/75....
jak ktoras z was ma na sprzedaz - dajta znac na privie
a tymczasem dziolchy
szukam do kupienia ENCORTON i EUTHYROX 25/50/75....
jak ktoras z was ma na sprzedaz - dajta znac na privie
Ewelina26k gratuluje,ze widziałas serduszko!!!:-) ja niestety musze jeszcze poczekac 2 tg. na serduszko:-(
Eweli opryszczka we wczesnej ciązy to normalka,tak czytałam,mnie kolezanka poleciła smarowac opryszczke czosnkiem!!! I mi pomogło,zeszła.A przy tym czosnek jest naturalny i nie zaszkodzi maleństwu
Lolitka ja mam euthyrox ale tylko dla siebie,mnie endokrynolog wypisuje tylko jedno opakowanie,które starcza na miesiąc i co miesiac musze chodzic na kontrole i po nowa recepte
Eweli opryszczka we wczesnej ciązy to normalka,tak czytałam,mnie kolezanka poleciła smarowac opryszczke czosnkiem!!! I mi pomogło,zeszła.A przy tym czosnek jest naturalny i nie zaszkodzi maleństwu
Lolitka ja mam euthyrox ale tylko dla siebie,mnie endokrynolog wypisuje tylko jedno opakowanie,które starcza na miesiąc i co miesiac musze chodzic na kontrole i po nowa recepte
Ewelina26k super! ja tez narazie tylko widzialam serduszko a nie slyszalam to jeszcze za wczesnie- ale przyznaj ze nie ma piekniejszego widoku:-) a tak przy okazji to widze ze nasze malenstwa w jednym wieku? dobrze licze? czyli termin jakos na 13.01? czy cos mi sie popieprzylo bo lekarza nie pytalam jak zobaczylam serducho to juz o niczym nie myslalam![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama