reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Matylda mi kazali zrobić bete dopiero 12 dpt, ale ja nie wytrzymałam i 8 dnia zrobiłam zwykły test ciążowy "sikańca":):)No i wyszły dwie krechy choć druga bledsza, a potem 12 dnia ładna betka.....
dziewczynki co do Luteinki jakoś zniosę te codziennie wypływy:):)też mam cieniutkie wkładki..i jest w miarę....za to te zastrzyki mnie dobiją....dzięki za pomoc , dzisiaj wstrzykuję w udko:)chociaż tam sam tłuszczyk:):) he he, podbudowałyście mnie ,że może tylko do końca pierwszego trymestru...

reklama
Matylda
mi tez kazano testować już 8dpt (test beta) bo miałam podane 5 dniowe a to już jest 13dpo więc wynik jest wiarygodny ....ale ze strachu poszłam robić 11dpt

Kochane dziewczynki, baaardzo Wam dziękuję, za miłe słowa, kciuki i Wasze odpowiedzi. Ja mam test krwi w środę , więc mnie trochę uspokoiłyście, bo się bałam, że wynik nie będzie wiarygodny. Ale skoro Wera testowała jeszcze wcześniej, to ja chyba jutro zrobię sikańca ... bo doczekać się nie mogę :) Ściskam Was mocno i jeszcze raz dziękuję!

Matylda czyli od srody to juz na dobre u nas zagoscisz! trzymam kciuki. i za wszystkie inne potczytujace nas dziewczynki tez trzymam mocno kciuki! niech nas bedzie coraz wiecej!

kwiat lotosu
jestem w szoku !!:szok:, Ty masz taki brzuch jak mój w 26tc , ile masz w pasie mierzysz się ? ja obecnie mam 95cm ......

a tak w ogóle to witam wszystkie :-)co słychać ?
u mnie strasznie gorąco, ledwo żyję :sorry2:

Byłam dzis na USG i wszystko ok, Hania waży 1,74kg

a poza tym to jestem w szoku, bo jeszcze rok temu miałam grupę cytologiczną 3stopnia i dużo zmian, a teraz odebralam wynik i grupa 0, żadnych zmian , wszystko cacy :-)

kwiat lotosu
jestem w szoku !!:szok:, Ty masz taki brzuch jak mój w 26tc , ile masz w pasie mierzysz się ? ja obecnie mam 95cm ......

a tak w ogóle to witam wszystkie :-)co słychać ?
u mnie strasznie gorąco, ledwo żyję :sorry2:

Byłam dzis na USG i wszystko ok, Hania waży 1,74kg

a poza tym to jestem w szoku, bo jeszcze rok temu miałam grupę cytologiczną 3stopnia i dużo zmian, a teraz odebralam wynik i grupa 0, żadnych zmian , wszystko cacy :-)

Brawa dla Hani, jaka już duża dziewczynka, super :)
Ja mam w pasie 98 cm :zawstydzona/y:

kwiat lotosu
ale przeciez nie masz się co przejmować, bo widać na zdjęciach że jesteś szczupła, w pasie no masz więcej niż ja, ale Ty masz w brzuszku dwójeczkę......mi w ogóle to każdy mówi że wyglądam na 5 miesiąc a nie na 7 ;-), no ale przed ciążą ważyłam 46kg, więc miałam sporą niedowagę

Witam was moje kochane,wiem ze nie powinnam jeszcze robic testu ale mialam bardzo pozytywny sen dzis i z rana zrobilam test i wyszedl pozytywny:)!!!!za pare godzin zrobilam drugi i wyszedl rowniez pozytywny:)nie chce sie nakrecac ale sie nie da rany co mam myslec jestem 8dpt co myslicie?wyniki byly ladne i baaaaaardzo wyrazne mozliwe by okazalo sie za pare dni ze to bledny wynik?:( prosze co myslicie?

reklama
Witam was moje kochane,wiem ze nie powinnam jeszcze robic testu ale mialam bardzo pozytywny sen dzis i z rana zrobilam test i wyszedl pozytywny:)!!!!za pare godzin zrobilam drugi i wyszedl rowniez pozytywny:)nie chce sie nakrecac ale sie nie da rany co mam myslec jestem 8dpt co myslicie?wyniki byly ladne i baaaaaardzo wyrazne mozliwe by okazalo sie za pare dni ze to bledny wynik?:( prosze co myslicie?

Super :))) A miałaś podane blastocysty? Mi przy blastakch właśnie wyszedł sikaniec chyba 7 czy 8 dpt :) Testy się raczej nie mylą jak już pokażą 2 kreski, chyba że jakieś leki, któe brałaś zawierały hcg, wtedy może być sfałszowany. Pewnie nie możesz zrobić betki ?

Do góry