reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka wszystko zależy od tego jak grzeczne będzie Twoje dziecko. Mój Sebastian potrafi w nocy 6 godzin przespać np. dzisiaj musiałam go sama obudzić na jedzenie, niby takie niemowlaki powinny co 3 godziny jeść a on robi sobie zdecydowanie dłuższe przerwy :-), wczoraj nawet w ciągu dnia udało mi się pospać :tak:Życzę Tobie również tak grzecznego dziecka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki,

Dzisiaj mam wizytke i ujrzę w końcu swoją kruszynkę. Ale dzidzi kopie od rana więc też pewnie nie może sie doczekać kiedy mamusia ją ujrzy:):-):-):-)

Madzialenak--> wspaniałe wieści od Aduś, ależ ona musi teraz tulić syneczka:)

Miłego dnia dla Was!!!:)

Martka właśnie by się zgadzało, bo mój mały był najbardziej aktywny w brzuszku pomiędzy 21 a 24 wieczorem i tak jest teraz, codziennie w tych godzinach nie chce spać, płacze, muszę go nosić aby w końcu zasnął.

Maja – współczuję Ci kochana, straszna historia. Podziwiam Twoją mamę, pewnie mało kto potrafiłby spojrzeć w oczy mordercy męża i przebaczyć.

TeQuila – jesteś coraz bliżej celu. Tylko biopsja, a potem już pójdzie z górki.

Aduś – gratuluję

Pingwinek – to chyba jest różnie z obecnością dziecka po cc. Ja pamiętam jak było z moją siostrą jak rodziła w św Zofii . Owszem po cc od razu dostała ją do przytulenia (ja też). Ale potem leżała dobę na pooperacyjnej i tam noworodki wnosili tylko na karmienie, a w nocy w ogóle nie podawali dzieci. Za to ja uprosiłam położne abym mogła zobaczyć małą, dałam jej ubranko bo od zabiegu była w szpitalnym stroju. Dopiero po tym jak moją siostrę położyli ją na oddział położniczy miała dostęp do małej. Co szpital to inna procedura. W MSWiA może być inaczej i już niedługo przekonasz się jak tam jest. Rany, to już jutro...Ale ten czas leci.

Memories – powodzenia na wizycie

Miłego dnia dziewczynki

Czesc Kobietki,

Memories, powodzenia na wizycie.

Adus, gratuluje synusia!!!!

Madzialenak, dzieki za wiesc od Adus.
Co za szczescie miec tak grzeczniutnkie dzeiciatko. Wiem co mowie bo moja sostra ze szwagrem przez pierwsze pol roku mieli wielkie probemy z synkiem, ktory nie chcial wogole spac. Noce nieprzespane, pacz, noszenia na rekach ,wozenie w wozku itd. a nad ranem oczy podkrazone i wielkie zmeczenia a tu trzeba normalnie funkcjonowac.
Gdzies czytalam o tym co piszecie dziewczyny,ze dziecko ma podobny rytm po nardzoeinach jak w brzuszku. Jesli tak faktycznie jest, to moja Victoria spi dobrze w nocy a ja dzieki temu rowniez i mam nadzieje,ze tak bedzie i po wyjsciu z brzuszka. ;-)

Pingwinek, teraz ty stoisz na podium. :tak: Powodzenia!!!!

Tequila, super ,ze juz niedlugo bedziesz w ciazy :-) Kciukasy zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milego dnia wszystkim Wam Dziewczynki!!!!!!

reklama
Do góry