reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
powiem Wam dziewczyny, że zrobiłam sobie jeszcze dzisiaj test ciążowy :-):-) naprawdę super zobaczyć pierwszy raz w życiu II kreski :-):-) zrobałam sobie nawet zdjęcie na pamiątkę :-):-):-)

Stworek witaj :-) i gratuluje ... ja bym poszła do jakiegoś gina na potwierdzenie

SonySony my w trójkę leżymy, oddział przepełniony jest, ta co o laptopa prosiła to już długo leży i coś z nią nie tak, w sensie ma jakąś chorobę psychiczną chyba, też dziwnie chodzi, szkoda mi jej, ale bez przesady. Synka ma w inkubatorze, mało do niego chodzi, jej matka mówiła,że będzie go wychowywać, bo ona sobie nie poradzi. Może zabrzmi to brutalnie co powiem, ale uważam,że takie kobiety nie powinny mieć dzieci, bo nie czują aż takiej potrzeby macierzyństwa, ona tylko myśli o sobie, że się tu nudzi i chce do domu, może jestem w błędzie, ale tak to wygląda. A nowa na razie ok. Mamy ciszę, co po poprzedniej dziewczynie to normalnie taka ulga, może głowa mnie więcej nie będzie boleć?oby, bo juz się naczytałam .... Nadciśnienie tętnicze a ciąża - strona 2 - Dzieci.pl

Stworek witaj, betka ładnie przyrosła. Ja poczekałabym już na wizytę u swojego gina a dla lepszego samopoczucia powtarzała betkę co 2-3 dni i sprawdzała jak ślicznie przyrasta:)

Lawendowy, taki urok ciąży, pewnie to będzie córeczka:) mi tez czasami wyskakują masakra, ale po kilku dniach znikają. Smaruje maścią wysuszającą acne.

Gotadora, dobrze ze już zabrali tą laskę. Co za ludzie, żeby tak sie schodzić. Rozumiem najbliżsi, ale żeby ciotki itp...to w domku.

Ikasiu, fajny wózek:)

Hej dziewczynki,

Ja kupilam monitor bo znam osobiscie dziewczyne, ktorej w 6 miesiacu coreczka zmarla i tez bylo z nia wszystko dobrze. Gdybym jej nie znala to bym pewnie nie kupila bo to takigadzet niby... Ale sie boje po tym co jej sie przytafilo.

Ja dzisiaj odebralam wozek. Ale juz bym chciala ruszyc na spacer!

Mialam dzisiaj koszmar z serii porod. Snilo mi sie ze lekarz nie mogl sie wbic mi ze znieczuleniem i postanowil sobie mlotkiem pomoc! I tak mi po plecach tym mlotkiem dawal pol nocy. Masakra.

Wyszlam dzisiaj z domu po tygodniu.... Jestem kaleka. Nie jestem w stanie chodzic, oddychac, wszystko mnie boli. Ja juz chce sie pozbyc tego brzucha!!!! Szkoda ze bez ciazy jakos Zochy nie moglabym miec ;)

Gotadora - o matko, ale masz tam towarzystwo :szok: współczuje. Dobrze, że ta dziewczyna wraz z rodzinką wynieśli się już ze szpitala :-) Życzę dużo spokoju, a odwiedziny pociotek to już grubsza przesada. Trzymaj się cieplutko :tak:

Gotadora, wspolczuje ci tych bab... Sobie wyobrazam takie ciotki przekupki grrrr...

Lawendowy, ja pryszczy nie mam ale mam czerwone plamki na twarzy ktore nie schodza juz od miesiecy. Trudno sie mowi.

Adus, nie masz pomyslu na weekend? Ja na twoim miejscu bym sobie siedziala i sie usmiechala. Ale ja w ciazy byc nie lubie wiec czekam na porod jak na zbawienie ;)

Mam w domu już wózio :-)
Zobacz załącznik 582691
I wiecie co, koleżanka poleciła mi super tanią, fajnie zaopatrzoną aptekę Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty

A ja sobie dziś upatrzyłam na allegro koszulkę do szpitala i do domu piżamkę do karmienia
100% BAWEŁNIANA koszula do karmienia M 38(S M L XL (3477369945) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ITALIAN FASHION bawełna piżama do karmienia M 38 (3524556250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

witaj stworek :-) Beta piękna :tak:

Dziewczyny ja właśnie też słyszałam i zauważyłam ze u dziewczyn w ciąży z dziewczynkami pojawia się problem z cerą, często juz własnie na początku.. Ja tym razem w ciąży nie miałam i dotychczas nie mam żadnych problemów z cerą, a wręcz się poprawiła więc chyba coś w tym jest ;-)

Milagros to straszne co się przytrafiło Twojej znajomej, bardzo smutne.. Amgelcare akurat ma rewelacyjną video nianię, obraz jest igła i do tego w ciemności też! u nas to konieczność bo Maksiu ma swój pokoik pietro niżej więc śpiąć u góry w sypialni musze go widzieć. Choć u góry w sypialni tez mam łóżeczko, w którym myśle bedzie spał z nami w nocy na samym początku. A jaki Ty masz ten monitor? z 2 płytkami?

reklama
Gotadora - to u Was w szpitalu ciężarówki leżą z mamuśkami? U nas patologia była na jednym piętrze, a położniczy na drugim. Ja przez 3 tygodnie zaliczyłam chyba z 8 współlokatorek - większość była fajnych, tylko 2 ostatnie takie średnie;-) Ostatnia przylazła na oddział koło 12 w nocy (pamiętam to jak dziś) z powodu problemów z wypróżnieniem - oczywiście opowiedziała mi wszystko ze szczegółami (w środku nocy) i całej swojej rodzinie i znajomym:szok: myślałam że nie zdzierżę;-)

Aduś - powodzenia na cc. Czytałam wcześniej, że martwisz się karmieniem po. Chyba nie ma reguły jak jest z mlekiem. Ja miałam od razu, chociaż kazali mi w szpitalu trochę dokarmiać, żeby dzieci nie straciły za dużo z wagi i karmię tylko cycem do dziś:-) Da się:tak:
A moje Kluchy wyglądają już tak:
20130914_152527.jpg
A tak plażowaliśmy sobie urlopowo w zeszłym tygodniu
_IGP2079.jpg

Załączniki

• 20130914_152527.jpg
    20130914_152527.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 81
  • _IGP2079.jpg
    _IGP2079.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 82
Do góry