reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

SonySony śliczne literki i sówki też piękne.

Aduś - już za momencik będziesz mamą! Cudnie! Pamiętam jak pisałaś o leżeniu całymi dniami z pupą w górze, jak walczyłaś o szyjkę, a teraz :szok:...szok, to już lada dzień. Cieszę się kochana.

Gotadora jak tam dieta szpitalna? Jak personel? Dobrze się czujesz?

Lawendowy w który dzień jedziesz do kliniki w przyszłym tygodniu?

Ale chodzi za mną ogórkówka i rosół. Chyba będzie trzeba jakąś zupkę nastawić bo mnie skręca. I znów zjadłam kolejny słoik korniszonów, niedługo mi taki wielki korniszon na głowie wyrośnie :happy2:.

Jejku a do mojej wizyty jeszcze prawie 3 tygodnie :baffled:. Straszneeeee....

Miłego wieczoru przyszłe mamusie.

reklama
Sony, bardzo ładne te literki. Z tego co piszesz, to na mój gust zrobione są ze styroduru.

Madzialenak, niech Cię ręka Boska broni kupować literki. Sio mi od literek :-)

Sylwia, wizytę mam w poniedziałek, 16.09 i nie jadę na nią do mojego dr, tylko do dr, który ewentualnie by poprowadził ciążę. Ale wszystkiego dowiem się w poniedziałek.

Byłam dzisiaj u mojej dr immunolog i dostałam jedno ważne zalecenie - wczesną ocenę przepływów w naczyniach łożyska.

Ledwo żyję.Po całym dniu w pracy, mąż zafundował mi robotę w domu.
Na początku września zamówiliśmy meble do dużego pokoju. Miały być za 5 tygodni, a tu wczoraj telefon, że są gotowe do odbioru. Jutro przychodzi cykliniarz do parkietu, meble przyjeżdżając w środę. No i właśnie dobiega końca wypakowywanie rzeczy ze starych.

Cieszę się, że wszystkim przeziębienie odpuściło :-), bo już po 8, a Wy wszystkie jeszcze śpicie smacznie ;-)
U mnie robota wre. Ale to dobrze, bo ja nie lubię takiego nic-nie-robienia.

Życzę Wam udanego dnia.
I chyba nie jesteście przesądne, bo dzisiaj

piatek13_logo.png

Sony, madzialenak... Ja też mam takie literki dokładnie 2b :) identyczne :) ja jako dekor dostałam tego misia co jest przy napisie :) literki są zrobione ze styropianu wiec są lekkie i maja dwa przylepce, wiec nie zniszczą ściany :)

Mnie wzięło małe zapalenie piersi, temperatura mi skoczyła i czułam się jakbym była chora na grype, łamało mnie w kościach. Ale jakos z maluszkiem sobie poradziliśmy z nawałem i cyc wraca do siebie :)

Adus... No to do wtorku juz tak niewiele zostalo... A powiedz jak ty wytrzymasz na czczo tyle czasu ? Teraz masz weekend na pożegnanie się z brzuszkiem :)

Lawendowy Sen :-D ja nie śpię już od przed szóstą, toż w szpitalu nam pospać nie dadzą, między 6 a 7 podłączają nam ktg. Noc miałam taką sobie, bo wczoraj rozbolała mnie głowa i ciśnienie wzrosło, zgłosiłam połoznej dopiero po 8smej jak już miałam pewność,że samo nie przejdzie. Musiałam czekać na dr, bo robił cc, no i jak przyszedł kazał mi dać kroplówkę z magnezem, która się zakończyła po 1szej w nocy. Oczywiście tv grało całą noc ... a dziś rano mnie przenieśli na inną salę, cieszę się, bo mam normalne łóżko, jest ciaśniej, bo jesteśmy w trójkę, jedna wczoraj miała cc, jedna wcześniej i płacze, bo chce do domu, a jej nie puszczają, bo ma antybiotyk.

miłego dnia girls :-)

Lawendowy Ja też miałam koszmarną noc. Choć wiem, że w szpitalu tak jak Ty Gotadora, to nic miłego. Ja dzisiaj może w sumie spałam 2 godziny. To chorubsko mnie rozwala, kości tak bolą, mam jakieś bóle mięśni rąk, do takiego stopnia ze wyłam z bólu.

Dziewczyny,

pozbylam sie kataru! Czary mary babcinym sposobem, polecam. Juz pisze jak ;)

kupcie sobie herbate z kwiatu czarnego bzu i z tego inhalacje. Ja po jednej inhalacji pozbylam sie wszystkiego z nosa i z gardla. Jestem na chodzie juz, wspaniale jest oddychac.

Aduś już za chwile będziesz tuliła swojego Maksia w ramionach. Wyśpij się Kochana przez te kilka dni bo później czekają Cię pobudki w środku nocy. Wiem co mówię :tak:

Malinuś
brałam dawkę clexane 0,4 przez całą ciążę czyli od dnia transferu do 39 tc.

Mój mały od godz.8 nie śpi, nie może zrobić kupki, napręża brzuszek, płacze i się bardzo męczy :-(
A ja dzisiaj weszłam na wagę i doznałam szoku, mam już - 10 kg w porównaniu do wagi w dzień cesarki.

reklama
Do góry