reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony tak, lekarz napomniał, że zaobserwował u pacjentek które przyjmują clexane maja większe dzieci, bo jest lepszy przepływ i maluszek lepiej się odżywia:) Literki i obrazki są super, ja też już mam na oku kilka z aukcji od tej Neju, już mailowałam z nią, także zamówię, bo można dogadać się indywidualnie co do kolorystyki:)

Martka, clexane jest na rozrzedzenie krwi.

Madzialenak proszę, ale ja nie jestem zadowolona. Tzn. z zakupów bardzo ale to że musiałam iść na pocztę i sama sobie przesyłkę odbierać, bo została wysłana ponoć nie jako paczka, a wystarczyło 1 zł dopłacić, gdzie kobieta za 9,50 zł przesyłkę wysłała a mnie skasowała 15 zł, to jeszcze na aukcji napisane ze dekor gratis a ja nic nie dostałam. Pisałam że chcę tą ramkę jako gratis to ponoć to nie, więc już mi było obojętne co doda i się zdziwiłam bo nic w gratisie nie dostałam, a zakupów zrobiłam i nich sporo.

neju LITERKI 3D 25cm IMIE DZIECKA GRATIS DEKOR (3496204130) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

tylko teraz na aukcji ma troszkę mniejsze 20 cm.

Ostatnia edycja:
Hej
Wpadam na chwilke tylko, zeby powiedziec ze jednak jutro Maksiu nie przyjdzie na świat tylko i to juz napewno we wtorek:szok:
Wazy wg usg juz ponad 3,5 kg, ktg wyszlo dobrze, wod duzo wiec nie ma koniecznosci "wyjmowac" go jutro. Przyjdzie na świat we wtorek podobno miedzy 18 a 20, w szpitalu mam sie stawic po 15 . Ostatni weekend z brzuchem!!!! szok :szok:

Pozdrawiam was wszystkie bardzo cieplutko!:-)

Aduś--> wow, co za wiadomość, fajnie znać już konkretną datę porodu:)
Sony--> literki piękne, też pewnie będe zamawiać, chociaż nie wiem jeszcze czy nie zrobie hand made:) najpierw musimy ustalic imię:)

Aduś wykorzystaj brzuszek jeszcze, pozałatwiaj sprawy w urzędach, wszędzie cię przepuszczą ;-) Fajnie, przynajmniej wiesz, co, kiedy i jak :-)
Sony śliczne te literki!!!!
Malinuś jakaś skleroza mnie dopadła, ja brałam Fraxiparine, ale tylko kilka tygodni.

Dziewczyny, ladne literki sa tez na peticado.pl
ja o takich myslalam ale zrezygnowalam bo drogie sa i juz nie mam miejsca na scianie przez te sowy i inne naklejki.

reklama
Madzialenak czyli jednak potwierdza się to. ja już powoli odstawiam clexane, teraz przyjmuje już 0,4 co drugi dzień, być może niebawem już nie będę brała w ogole, do 24 tyg, brałam 0,6 codziennie. A ty jakie dawki? i do kiedy?

Aduś fajnie, że wiesz co i kiedy:)))

Martka, skleroza to przypadłość ciężarnych, ja czasami zapominam podstawowych słów;)

Ostatnia edycja:
Do góry