reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
kawiatuszek jeżeli mnie pamięć nie myli to 36 h przed punkcją przyjmuje się lek. Ja chyba miałam choragon, ale dobrze nie pamiętam.
Sony Sony niestety choroba póki co wygrywa. Temperatura, dreszcze, bóle mięśni i głowy, a teraz doszedł katar. A wszystko u mnie zaczęło się właśnie od bólu gardła. Kilka nocy męczyło mnie i myślałam że to sprawa suchego powietrza. W dodatku miałam sny że palę papierosy i myślałam że mój organizm na tyle zgłupiał, że daje objawy po nibypaleniu :-)
Mam nadzieję kochana, że Twoje objawy to nie jest początek tego co mi się przypałętało.
Idę dalej leżakować, ale niestety muszę jutro na parę godzin wpaść do pracy. Niestety nikt mnie w tym nie wyręczy i mam nadzieję, że jutro będzie już o wiele lepiej ze mną.![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Sony Sony niestety choroba póki co wygrywa. Temperatura, dreszcze, bóle mięśni i głowy, a teraz doszedł katar. A wszystko u mnie zaczęło się właśnie od bólu gardła. Kilka nocy męczyło mnie i myślałam że to sprawa suchego powietrza. W dodatku miałam sny że palę papierosy i myślałam że mój organizm na tyle zgłupiał, że daje objawy po nibypaleniu :-)
Mam nadzieję kochana, że Twoje objawy to nie jest początek tego co mi się przypałętało.
Idę dalej leżakować, ale niestety muszę jutro na parę godzin wpaść do pracy. Niestety nikt mnie w tym nie wyręczy i mam nadzieję, że jutro będzie już o wiele lepiej ze mną.
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
gotadora Ty w poniedziałek do szpitala? A masz już termin cc?
nie, nie mam jeszcze terminu, ale muszę być w szpitalu , bo zrobiło się bardzo niebezpiecznie i muszę mieć stałą opiekę. Powiedziałam maluchom,że mają siedzieć grzecznie w brzuchu do października, zobaczymy jak słuchają mamy ;-)
Kwiatuszekq tak jak dziewczyny piszą, gdy pęcherzyki są już dojrzałe dostaje się zastrzyk na ich pęknięcie. W jednej klinice dr powiedział,że bez różnicy o której godzinie go wezmę, a w drugiej - tej szczęśliwej - musiałam go przyjąć dokładnie o wyznaczonej przez doktor porze. Stymulacja różnie trwa, wszystko zależy jak organizm reaguje na leki, jak rosną pęcherzyki - trzymam kciuki &&&&
Sylwia uważaj na siebie jutro, a potem znowu pod kołderkę
Sylwia uważaj na siebie jutro, a potem znowu pod kołderkę
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dzieki laski ja bede szła długim protokolem
od 21dc czyli od jutra mam 1amp gonapeptylu czy jakos tak a pozniej od 4dc gonal f 200j
od 21dc czyli od jutra mam 1amp gonapeptylu czy jakos tak a pozniej od 4dc gonal f 200j
lawendowy_sen
Sylwia, kuruj się z całych sił i przegon precz wredne przeziębienie.
Podrzuciłabym Ci tegoroczny specyfik mojego męża - malinóweczkę, ale niestety jest na vódeczności.
Gotadora, Ty w tym szpitalu maja zamiar trzymać Cie do szczęśliwego rozwiązania????
A mnie dzisiaj dopadło zmęczenie. Po całym tygodniu pracy zmogło mnie na dwie godzinki.
To dopiero początek, bo tydzień minął, a ja już jestem bez sił. Warunki pracy wołają o pomstę do nieba.
Podrzuciłabym Ci tegoroczny specyfik mojego męża - malinóweczkę, ale niestety jest na vódeczności.
Gotadora, Ty w tym szpitalu maja zamiar trzymać Cie do szczęśliwego rozwiązania????
A mnie dzisiaj dopadło zmęczenie. Po całym tygodniu pracy zmogło mnie na dwie godzinki.
To dopiero początek, bo tydzień minął, a ja już jestem bez sił. Warunki pracy wołają o pomstę do nieba.
Gotadora - trzymam kciuki z całych sił, aby maluszki jeszcze z mamusią zostały w brzuszku. Powiedz im, że umowa najmu się jeszcze nie skończyła
i niech się nie przejmują tylko spokojnie mieszkają :-)
Lawendowy - wybierasz się na L-4 czy będziesz pracowała??
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Lawendowy - wybierasz się na L-4 czy będziesz pracowała??
reklama
lawendowy_sen
Lilia, pewnie pójdę na zwolnienie. Ale jeszcze nie teraz, bo to za wcześnie za rozgłaszanie wieści wszem i wobec.