reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony tak właśnie mi się wydawało, że z krwi. U mnie w szpitalu jest wymóg, ze musi być WR z III trymestru.

Oskaa--> nie, nie to nie pierwsze kopniaczki:) Pierwsze poczułam ok. tydzień temu:):-):-):-) na początku nie wiedziałam, że to TO :) ale jak dzień w dzień TO czułam to się w końcu domyśliłam:)

SonySony--> wiem, że będzie lepiej i mocniej na pewno:) tylko przez ostatnie 2 dni było tak cicho, a dzisiaj znowu :):-)
Kuruj się i wygrzewaj, co to za choróbska cholerne.. sie przypałętały..

Maja--> ja poczułam pierwsze kopniaczki od córeczki w około 19 tygodniu. Jeszcze troszkę i też poczujesz:):-):-):-)

Kwiatuszek--> oczywiście gratuluję kwalifikacji, teraz poleci jak górki:):-)

Mazenka--> gratuluję serduszka !!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Ostatnio jestem zabiegana, i mało podczytuje, ale widzę dużo pozytywnych zmian!:))))

Madzialenak
gratulacje, w końcu masz synka i możesz go utulać:)

Lawendowy, bardzo Ci kibicowałam.... gratulacje, betka pięknie przyrasta. Dbaj o siebie, może odpuścisz prace? Maluszek teraz najważniejszy.

cześć dziewczyny :-)

Maja ja poczułam bardzo wcześnie, a najbardziej pamiętam te z 16 tc, bo mała kopała mi żołądek przez 2 godziny nn stop, aż łzy mi leciały, tak jej się podobała jazda autkiem po lesie ...

SonySony
czuj się lepiej i zdrowiej szybko

Agapl tak miałam wizytę, cóż od poniedziałku jestem w szpitalu, mam już rozwarcie na palec :-(

Kwiatuszek normalnie ok 3 dni, ale u mnie była wtopa i mojemu źle powiedziałam, że oddaje się przy transferze i w dzień przed punkcją mu kazałam.........i nasze plemniki miały tylko 14 godz.
Oczywiście w dniu punkcji się oddaje.

reklama
Do góry