reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony, no właśnie wiem, że już 37, ale już co najmniej dwa weekendy poświęciłam na sprzątanie i wywalanie gratów, poprałam całe mnóstwo ubranek, ale nie wszystkie i najmniej tych najmniejszych, bo chciałam, żeby były jak najświeższe - więc w ten weekend będzie pranie i prasowanie rozmiarów 50-56 i 62 i pościeli.To nie beztroska, tylko tyle mieliśmy pracy z przeglądem rzeczy nagromadzonych przez kilka lat... I jeszcze sporo tej pracy jest, ale już trzeba powoli się streszczać. Chyba też nieśmiało spakuję sobie torbę do szpitala, w razie, gdyby Milenka się zaczęła wybierać wcześniej, niż w oficjalnym terminie. A Ty jesteś tuż za mną :-)

reklama
Czesc Dziewczyny,

Gotadora, Ty masz dzis wizyte???

Sylwia, kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia.

Adus, jak sie czujesz jako liderka na liscie???

Ja zaczelam prac malej rzeczy poki jszcze cieplo. Niestety zapowiadaja teraz deszcze i trzeba bedzie przystopowac. Oby jeszcze byly ladne dni...

MILEGO DNIA KOBIETKI!!!!

Aduś - mu tu będziemy trzymały za Ciebie kciuki, będzie dobrze :tak:

Sylwia - wracaj do zdrowia, dużo zdrówka życzę.

U mnie słoneczko świeci, przesyłam go Wam trochę.

A ja we wtorek mam wizytę w celu omówienia przygotowań do crio, już się nie mogę doczekać :-D

Dzień dobry dziewczynki:)

Życzę Wam słonecznego weekendu!!!

Sylwia--> duuużo zdrówka, wygrzej się i nie daj sie choróbsku!!!
Aduś--> to już za tydzień, wow jak to zleciało, Twój synek już pewnie też chciałby ujrzeć mamusię:):-)
:-)
Maja--> kiedyś pisałaś o bolących piersiach, mnie bolą cały czas od początku, a do tego 2 tygodnie temu zaczęła mi się sączyć "siara", a lekarz powiedział, że to jest normalny objaw:)

Mnie dzisiaj dzidzia z rana przywitała kopniaczkami, ale to jest przecudne uczucie:):-):-):-):-) juupii:)

Memories gratuluję koniaczków, cudowne uczucie, a zapewniam że będzie tylko lepiej.
Sylwia i jak tam zdrówko??

Niestety i mnie rozłożyło, cała lewa strona mnie boli. Zatoki, nos i gardło, zimno dreszcze i ryczeć się chce. Kur jego mać. Śliny nie da się przełknąć. :(((((((((((

reklama
kwiatuszek mój chyba po 4 dniach.
Sony i dla Ciebie dużo zdrówka. Na gardło to płukaj sobie wodą z solą - wiem okropne, ale chyba najbardziej skuteczne z domowych sposobów. Na zatoki niech Ci emek kupi w aptece sól emską i rób sobie inchalacje.

Do góry