reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Agapl 6 września mam wizytę i wtedy dr podejmie decyzje kiedy do szpitala, jeśli będzie dobrze z szyjką to może będę jeszcze na wolności ...

Aduś leż kochana i się nie martw - wszystko będzie dobrze

Martka nasz królik tylko nas odwiedza, aby go wygłaskać, ale on jest taki,że do mnie jak jestem sama nie przychodzi, a jak mąż jest to kilka razy w nocy wskakuje, pies też by chciał, ale niestety musi cierpieć bo jest za wielka nawet na nasze wielkie łóżko

Ikasia gratuluje synka :-) ... z takiego powodu mój dr późno potwierdził na 100% córcię; powiedział,że nawet jak między nóżkami nic nie widać to może być tak,że jest to jednak chłopczyk, ale jeszcze nie wszystko się wykształciło i należy być ostrożnym i dla mnie córcię potwierdził dość późno, bo w maju

a ja miałam dziś wizytę u diabetologa i mnie nice zezłościła, bo mój dr powiedział,że spokojnie mogę jeść do 140, miałam najwięcej 135 a doktorka kazała mi jeszcze pomiary porobić przez trzy dni i dać jej znać w piątek rano ( więc to będą dwa dni) jakie cukry i jak będa wysokie to mam zacząć brać insulinę. Dostałam już tego pena i receptę, bo że powinnam leżeć to na wizytę za 3 dni jechać nie chce. I w ogóle się już nie umówiłam na wizytę, bo jej powiedziałam,ze niedługo w szpitalu będę. No nic, mam zamiar utrzymać te cukry poniżej 120 bo nie chce się kuć w udo :szok: . W ogóle to ja nie rozumiem tych cukrów - wczoraj zjadłam ( tylko cicho sza ;-) ) naleśnika z serem i cukrem pudrem na kolacje i cukier wyszedł 113, dzisiaj zjadłam chińskie jedzenie ( mix i był sos słodko kwaśny i trochę deseru) i cukier 107, zjadałam kawałek piernika i też było dobrze. Najgorzej wyszło po frytkach, więc ich nie jem, i chleb który miał być razowy, a okazało się że nie jest, bo cukier wychodził ponad 120. A, zawsze coś...

reklama
​Maja - piękny brzusio, ale mój wygląda podobnie jak zjem porządny obiad i już kilka osób mi zadało pytanie czy ja w ciąży jestem :wściekła/y:

gotadora - śliczne imię dla synusia :tak: A brzusio wow super

madzialenak - trzymam kciuki za rozpoczęcie akcji porodowej :-)

Tak wracając do tej prywatnej grupy, mam nadzieję, że nie wszystkie ciężarówki się z stąd wyprowadzą, bo jak wiecie dla starających się fluidki ciążowe są bardzo potrzebne :-(

Ostatnia edycja:
Oskaa super ta huśtawka, ma ładne stonowane kolory.

Gotadora
mam nadzieję, że Twoje cukry będą na odpowiednim poziomie abyś nie musiała się kłuć. Z tego co piszesz to masz odpowiedni cukier po jedzeniu więc nie wiem o co chodzi temu diabetologowi:confused:

Aduś odpoczywaj, niech Maksiu jeszcze z 2 tygodnie posiedzi w brzuszku u mamusi.

A ja nadal w dwupaku, skurczy w nocy zero!!! Dzisiaj jadę na ktg, zobaczymy co wykaże :baffled:

Madzialenak, trzymam kciuki za ktg.
Namawiaj Sebusia, że już czas na spotkanie z mamusią.

Gotadora, ja tez nie rozumiem, czemu od razu dostałaś insulinę?!
Przecież wszystko masz pod kontrolą i sama wiesz, co Ci wolno, czego nie i na co ewentualnie możesz sobie pozwolić.

Ja lecę na progesteron. Ciekawe, czy utrzymuje się w normie

:-D Miłego dnia babeczki :-D

Lawendowy, super Sowa! Szkoda ze ju z kupilam Zosce taki otulaczek do spania :( moja mama robi jej czapeczke na drutach jak truskawka ;)

Oskaa, no ta hustawka jest super, jak wszystkie od bright stars, niestety tylko do 9kg, wiec szybko trzeba z niej zrezygnowac.

Madzialenak, suwaczek ci sie skonczyl!

Adus, co u ciebie?

reklama
milagros a wiesz nawet nie zauważyłam, ze do 9kg :baffled: Patrzyłam głównie czy noworodek może. Ja jeszcze dostanę leżaczek Fisher Price "Lew", więc później najwyżej bym go przesadziła. No chyba, ze coś fajnego jeszcze znajdę...

Do góry