reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Avocado, jaki znowu waleń???? :-) Co Ty opowiadasz. Chyba walenia nie widziałaś!!!!
Zdjęcia na pewno wyjdą super. A Orłowo jest wymarzone do sesji zdjęciowych. Miałam tam swoja ślubną.

reklama
A co do waleni i innych grubych stworow... To ja mam 10kg na plusie a najgorsze jest to ze mi teraz w twarz idzie i mam poliki jak chomik. Ogolnie jestem mega ale to mega brzydka w ciazy. Czerwone plamki na twarzy, palce jak serdelki, 2 podbrodki, koszmarny brzuch bo wszystkie zylki mi widac....yyyyy.... Ja ti bym musiala w masce sesje zrobic haha.

Juz mowilam mezowi, ze jak juz dojde do siebie po porodzie to on dostaje Zoche na caly dzien a ja znikam u fryzjera, kosmetyczki i gdzie mnie tylko najdzie.

[FONT=&amp]gosia__1983 z tym Medrolem też nie mam pojęcia, biorę po pół tabletki co drugi dzień, kilka dni temu zmniejszyłam dawkę, no cóż… widocznie tak musi być.Femina wbrew pozorom nie jest taką rewelacyjną kliniką, to że się zapłaci wcale nie oznacza że będą koło ciebie fruwać na skrzydłach, za to Bema chwalą wszystkie kobiety, nie tylko ze względu na profesjonalny sprzęt ale również fachową opiekę i troskę o pacjentkę. Moje dwie koleżanki z Wrocławia tam rodziły niedawno i są zachwycone. No ale jeszcze się zastanowię, mam trochę czasu.[/FONT]Zarejestrowałam się już dziś do ortopedy i liczę że z dwoma zaświadczeniami lekarskimi coś zdziałam.

[FONT=&amp]milagors[/FONT] fajny ten leżaczek, też pewnie taki kupię.:tak:
maja ja mam blizej do Lubina bo 40 km a do Wrocławia 100 km ale w Lubinie na Bema mojej kuzynce strasznie spaprali cesarke dlatego właśnie wybrałam Wrocław. No ale na każdy szpital sa różne opinie ja bym wolała rodzić tam gdzie przyjmuje mój lekarz do którego chodze od początku ciąży.

Ikasia - gratuluje syneczka!

Madzialenak- Sebus to podgrzewa atmosfere na forum i trzyma forumowe ciotki w niepewnosci!! Zycze, zeby szybko synus sie pojawil na swicie.

Lawendowy
- na pewno to plamienie to implantacja, nie ma innej opcji!!!

Gotadora - pozdrowienia dla meza, cala Rodzinka w komplecie. A imie dla synka ladne.

Milagros - ja mam 2 miechy po porodzie nadal 13 kg na plusie :(. A co do planow fryzjerskich itp. to sie tak nie rozpedzaj. Ja sie ciesze, jak za jednym wejsciem do lazienki uda mi sie wziasc prysznic, umyc wlosy, ogolic nogi i nalozyc balsam. krem do stop to juz luksus. Najczesciej wszysko na raty bo z cyckiem trzeba leciec do zarloka :).
Ja tez poprosze zaproszenie na prywatne forum.

Dziewczyny ale mialam stracha :-( zeszlam i weszlam po schodach i zlapal mnie chwilowy ale naprawde silny ból brzucha :baffled: juz sie bałam ze cos sie dzieje, bo takiego bólu jeszcze nigdy nie poczułam .. potem co 15-20 minut twardnienie brzucha ;-) Boje sie czy szew mi sie nie zsunie... w czwartek rano wizyta więc musze dotrwać choć tyle i może wtedy jednak przyspieszy mi termin cesarki... płakać mi sie chce ze strachu :-(

Sony właśnie wiem i dlatego panikuje bo po pierwsze nie chce rodzić nagle sn a po drugie silne skurcze mogą rozerwać mi szyjkę przez szew zanim bym do szpitala dojechała :baffled: więc teraz leże i nawet do wc boje się wstać .. jutro też cały dzień plackiem to może się uspokoi... oby!

Adus, najwazniejsze jest to, ze twoj synek spokojnie moze sie rodzic i o tym mysl! Wiem, ze sie boisz bo ja tez codziennie sie boje a co dopiero poczuc skurcz. Spokojnie. Najwazniejsze ze Maks jest bezpieczny!!

Ikasia oooo, ja też musiałam się przyzwyczaić do synka ;-)a zaczęłam kupować ubranka jak poznałam płeć :-) GRATULACJE!!!a macie już jakieś imię wybrane?
gotadora to teraz cię mąż porządnie odkarmi ;-)królik też z Wami śpi???a ja myślałam,ze to my jesteśmy dziwni, skoro nasze oba koty śpią, całe szczęście w nogach :-D
Aduś dasz radę, a czwartek już pojutrze, będzie dobrze!!!
Jutro szkoła rodzenia :-D

reklama
Milagros--> super, że założyłaś zamknietą grupę, świetny pomysł:):-)
Ikasia--> hihih, ale syneczek zrobił Ci niespodziankę:):-) Gratuluję :):happy2:
Avocado--> na pewno piękna sesyjka, do tego jeszcze w Orłowie, zdjęcia na pewno prześliczne i jaka pamiątka:):happy2:
Gotadora--> bardzo ładne i oryginalne imię dla synka:):-)
Adus--> u Ciebie zaraz 36 tydzien!! wow, to już naprawde niedługo ujrzysz swojego Maksia:):tak::happy2: nic się nie bój, każdą z nas to czeka:):-)

Pozdrawiam wszystkie Was:happy2::-):happy2:

Do góry