Widzę że u was krew ładnie krąży. U nas w chacie podobnieMoja tez Wczoraj sie wqrwila bo nie miala gdzie usiqsc w tramwaju a ona chceJeden przystanek a bylo darcia juz i w autobusie i w domu az zasnela.A wyszla ze zlobka tala zadowolonaA maz mnie wqrwil wiec caly dom az buzowal hehehhe
reklama
Dobreja jestem na etapie: “Mamo bede robic na co mam ochote u mlodszej”, a u starszej “nie mowi mi jak zyc” i jeb drzwiami.
Wyprowadzam sie
nie strasz dwa lata mamy za 4 miesiącegdyby to byl bunt dwulatka to w tym zdaniu nie byloby “chyba”, wierz mi
o jaaaaa hahahah wyższy levelja jestem na etapie: “Mamo bede robic na co mam ochote u mlodszej”, a u starszej “nie mowi mi jak zyc” i jeb drzwiami.
Wyprowadzam sie
skąd ja to znam jak mąż wqwia no w moim przypadku konkubentMoja tez Wczoraj sie wqrwila bo nie miala gdzie usiqsc w tramwaju a ona chceJeden przystanek a bylo darcia juz i w autobusie i w domu az zasnela.A wyszla ze zlobka tala zadowolonaA maz mnie wqrwil wiec caly dom az buzowal hehehhe
Dobre. Dziadkowie widać porządni. Wiedza na kogo głosowaćJakby ktoras szukala inspiracji na prezent dla Dziadkow, nas wlasnie dotarl
nieagatka
Fanka BB :)
noo zachwyceni, Tato od razu do pracy wzial, zeby kolegow pisiorkow wkurzacDobre. Dziadkowie widać porządni. Wiedza na kogo głosować
reklama
U nas juz 2 tydzien chorobska.Mam wrazenie ze Miska wiecej choruje w tym roku zlpbkowym.W zeszlym ze 2 razy z goraczka byla i tylko gile a teraz non stop choraA co tu taka cisza? Ferie, choroby czy zmęczenie materiału?