reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie wyguglowalam że 22 miesięczne dziecko zna ok 100 wyrazów i potrafi składać 2,3 wyrazowe zdania. Jprdl, lipa u nas że szok
Idź nie sprawdzi aparat mowy typu wędzidełko. Ja byłam, sprawdziłam. Wyszło ok. czekałam. Teraz buzia się nie zamyka. Dziś ojcu sto razy śpiewała sto lat, hymnem nas gnębi....wiele bym czasem dała aby nic nie mówiła.

reklama
Inhalacje w moim odczuciu tylko nasilają katar. Odkryłam to przy drugim dziecku. Przyznam że w zasadzie nie wiem gdzie mam to urządzenie , przy córce użyłam kilka razy.
Odstaw inhalacje na dwa dni, sama sprawdź. U nas najlepiej na noc działał otrivin i wysoko poduszka.
2lasnie dr mi powiedziała przy takim lejacym Katarze się nie robi bo jest tylko więcej wydzieliny.
Na szczęście trochę lepiej. Zgestniał I już tak nie leci.
Idzie mu lepszemu. Nocki też lepsze.

reklama
Do góry