reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej
To opowiadaj co u ciebie? Sto lat cię nie ,,widzialam😜
To a ja tak kombinuje od wczoraj czy to ten sam gryzoń z którym w ramie w ramie na wątku się było... mówie nie no nie może być...

Co u mnie? YY starosć :D
Weszłam w in vitro, kupa kasy, nerw i wszystkiego ale za 5 razem pykło...

Wkurza mnie tylko to wstawanie o 6 z bólami głodowymi i opróżnianie lodówki :D
Potem tylko słysze chłopa śpiąc koło 9 "no przecież była jeszcze końcówka chleba, gdzie to jest"
:D :D

Ogólnie czuje się normalnie - apetyt to ja zawsze miałam.

Strach Was tu czytać, bo człowiek będzie wiedział co go czeka :D :D Brrr ;)

A jak się miewa moja fredka milutka?? Ile ma Twoja pociecha?? Opowiadaj no tutaj.

To a ja tak kombinuje od wczoraj czy to ten sam gryzoń z którym w ramie w ramie na wątku się było... mówie nie no nie może być...

Potem tylko słysze chłopa śpiąc koło 9 "no przecież była jeszcze końcówka chleba, gdzie to jest"

A jak się miewa moja fredka milutka?? Ile ma Twoja pociecha?? Opowiadaj no tutaj.
ciesz sie poki mozesz jesc😅😅 i obys cala ciaze mogla zajrzec do lodowki😂

Ale czad😊. To w którym jesteś tygodniu?
Ja tam też żarłam jak świnia😂
A u mnie co słychać? A no ,,stara bida"😜.
Trafiło mi się wiecznie marudzace dziecię i jest wesoło 🙆‍♀️. W lutym skończy już dwa lata😊

Dziewczyny czy t9 mozliwe ze poronienie trwalo 5 dni bez bolu i skurczy?Od wczoraj juz mozna powiedziec po wszystkim.Wiadomo skrzepy byly ale zadnego skurczu.Mam nadzieje ze wszyatko sie wyczyscilo😬

Dziewczyny czy t9 mozliwe ze poronienie trwalo 5 dni bez bolu i skurczy?Od wczoraj juz mozna powiedziec po wszystkim.Wiadomo skrzepy byly ale zadnego skurczu.Mam nadzieje ze wszyatko sie wyczyscilo😬
Jeśli tak było, to będziesz pierwsza kobietą o której wiem, że poronienie obyło się bez bóli i skurczy 🤔 i oby tak bylo, mam nadzieję, ze się wszystko oczyściło i będzie dobrze ✊myślę, że skoro dobrze się czujesz, krwawienie ustało i nic nie boli to po prostu poczekaj na wizytę kontrolną i zobaczysz co powie lekarz.

reklama
Do góry