Musisz zobaczyć. Niekiedy masaże pomagają A niekiedy niestety nie. U nas po 4 miesiącach i 3 antybiitykach na oko nie pomogło skończyło się zabiegiem przepchania kanalika potem dostał krople i za 3 dnia , odpukać już miesiąc jest spokój. Ile się namasowałam, i żadne krople też nie pomogły. Masuj dużo i mocno . Oby puściłoNo właśnie nie daje mleko , ziele świetlika ( tak położna mi zaleciła ) masujemy oczko i dalej ropieje co prawda mniej ale ropieje. Poczekam jeszcze z dzień max 2 i jeśli całkowicie nie przejdzie to idziemy do lekarza .
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
CudownyA co tu taka cisza?
Pogoda was pokonała? Mnie tak, jest straszna. Mojemu dziecku za to wszystko pasuje
Staś
Pozdrawia Kajtka i buziaki dla Ciotki z rana wysyła
Co za sklonbrawo KajtoA co tu taka cisza?
Pogoda was pokonała? Mnie tak, jest straszna. Mojemu dziecku za to wszystko pasuje
Ja po raz pierwszy mialam beznadziejna pogode na urlopie.Ale moja Miska ma kalosze wiec nic jej nie straszne
Ja to przezywam ostatnio nowy zlobek.Boje sie jak Misia sie odnajdzie w nowym miejscu.No i tam jest wiecej dzieci,grup wiec boje sie ze bedzie wiexej chorowac niz w obecnym zlobku
Widze ze z oczkiem duza poprawa
Orchidea33
U nas zeby ida... i moje dziecko juz ktorys raz budzi mnie i 5 rano
Ale ma słodką minkę . Jak tam u was leci?
Z tego co zaobserwowałam, to dzieciaki szybko się dostosowują do nowych sytuacji. Może nie nie będzie tak źle ️. Miska to raczej nie da sobie w kaszę dmuchać więc głowa do góryCo za sklonbrawo Kajto
Ja po raz pierwszy mialam beznadziejna pogode na urlopie.Ale moja Miska ma kalosze wiec nic jej nie straszne
Ja to przezywam ostatnio nowy zlobek.Boje sie jak Misia sie odnajdzie w nowym miejscu.No i tam jest wiecej dzieci,grup wiec boje sie ze bedzie wiexej chorowac niz w obecnym zlobku
No cóż.... Bądź dzielna. U nas szajba od miesiąca. Taka większa szajba, bo normalną szajbę ma od urodzenia. Wychodza 2 trójki u góry. To już tak długo trwa że szokU nas zeby ida... i moje dziecko juz ktorys raz budzi mnie i 5 rano
reklama
Orchidea33
dzieki . My mamy już wszystkie jedynki. Teraz czekamy na kolejneNo cóż.... Bądź dzielna. U nas szajba od miesiąca. Taka większa szajba, bo normalną szajbę ma od urodzenia. Wychodza 2 trójki u góry. To już tak długo trwa że szok