reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jesteśmy po wizycie położnej i miałyście rację , zapchane kanaliki , bądź coś mu wpadło do oczka ... Ewentualnie mógł sobie paznokietkqla włożył do oczka . Kazała przemywać i masować ( pokazała jak ) i powinno zniknąć . Nie ma zapalenia na szczęście ❤️ i uwaga dziś kończymy dwa tygodnie a ważymy już 4650 ( w dniu porodu 4390 🙈) położna jest w szoku że na samej piersi tak ładnie przybiera 😁😍😍 ( mój klocek malutki 🥰🥰)

reklama
Laski szczepiłyscie dzieci Boxero na meningokoki?
Chciałam wstępnie koło roczku ale w przychodni namawiają zeby już i nawet zaproponowlay darmowa jedna szczepionke.

@fredka84 koleżanki IVF nie wyszło. Biochemiczna . Więc podobnie jak u Ciebie to wyglądało 🤷 ma jeszcze 2 zarodki więc będzie działać .

Co do karmienia maluchów to Szymon zaczynal od karmienia łyżeczka i ciągle dużo posiłków tak je. Ale je też rączka bardzo ładnie . Teraz jest wszystko zabawa dla niego więc jak ma za dużo przed sobą to bawi się jedzeniem zamiast jesc. Dlatego kładę mu na stoliku tylko po jednym kawałku jedzenia i dokładam jak skończy . W ten sposób nie ma chlewu w koło krzesełka 😅

reklama
mam nadzieję ,że już po problemie ! U nas był ten sam problem w pierwszym tyg i zakrapialam mlekiem swoim i przeszło .
No właśnie nie 😔 daje mleko , ziele świetlika ( tak położna mi zaleciła ) masujemy oczko i dalej ropieje 😔 co prawda mniej ale ropieje. Poczekam jeszcze z dzień max 2 i jeśli całkowicie nie przejdzie to idziemy do lekarza .

Do góry