reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bylo bardzo dibrze.Nie jeczala nie histeryzowala,spokojnie wrocila do domu.Nie wiem o co chodzi🤷‍♀️ ale w domu po jakiejs godzinie czy dwoch dawala czadu bo nie chcialam isc na dwor a ona chciala a pozniej chciala tel.a ja nie dalam.Az wkoncu poszla po bujaczek i zasnela
To jednak potrafi się zachować 😂. Ja widzę że mój Kajtek też przy mnie jest bardziej jeczacy i płaczący niż przy tacie🤔

reklama
A ja dochodze do wniosku ze moje dziecko mnie nienawidzi😭😭
motylek Ci o tym pisala. Ona przy Tobie zachowuje die najgorzej, bo wie, ze moze. Ty jestes dla niej synonimem bezpieczenstwa, wie ze cokolwiek zrobi, mama jest. Choc brzmi to przewrotnie, te jej akcje oznsczaja nic innego jak milosc i pelne zaufanie. To trudne, ale mija.

A jak tam motylek u ciebie sprawy zdrowotne i brzuszne?
Dziękuję za pamięć. Byłam jeszcze raz w Słupsku. Miałam mieć wyznaczony termin operacji w kwietniu, nadal czekam na telefon 🤦 jestem bliska podjęcia decyzji o prywatnej operacji ale u męża w pracy problemy. Od maja ma połowę etatu więc musimy ogarniać się tym co mamy. Oczywiście będzie szukał nowej pracy i wtedy zobaczę.
Ponadto czas leci, mam co robić. Produkuje rozsady. Ogród już mam w głowie,.szukam odpowiedniej ziemi do ogrodu ale ciągle wciskają jakieś dziadostwo i nie biorę.
Córka nadal budzi się w nocy, jest naprawdę fajnym i spokojnym dzieckiem ale te jej pobudki doprowadzają mnie do szału 🤣

A co u Ciebie? Odpoczywasz w pracy 🤪 fajnie wrócić a z drugiej strony czasem pewnie wolałabyś został z Kajtkiem w domu. Ja mam tak do tej pory haha.

reklama
Do góry