mi się udało naturalnie ale u mnie po przebiciu wód poszło w nieco ponad dwie godziny więc podziwiam Cie że cała noc męczyłas się ze skurczami ja już przy pierwszym darłam pysk że nie dam radyWszyscy właśnie tak mieli z położną, no ale.co zrobisz.
Niestety z poradami to już tak jest, nic nie da się przewidzieć. Nastawiłam się na Sn, a mały i tak był już tydzień po terminie i nie chciał wyjść , finalnie Cc. Dramat. Jednak faktycznie powiem szybko się zapomina. Zawsze myślałam że to takie pitolenie. Nawet nie powiem ile razy mówiłam do męża, że nie dam rady . Od przyjęcie do szpitala do porodu nie spałam 36 h, jednak najważniejsze że jest już z nami❤❤❤❤
Dzieci to potrafią przynieść patogeny
reklama
miętowa25
Fanka BB :)
widzę, że dalej chorujecie. My też... po 13 dniach chorowania zrobilam test i covid jak ta lala. U Malego też... on objawów już żadnych nie ma. Kaszlnie 1x dziennie i tyle. Ja smarkam dalej i kaszle... smak i węch jakby też powiedziały mi "bye" ...To u nas lepiej. Położna sama przyjeżdża z 5 razy czy jakoś tak. Ma przenośna wagę i nawet ściągnęła mi szwy z brzucha po CC.
To mały był już tak daleko?. To ty dwa porody przeżyłaś . Szacun
Kajtus ma tylko kaszel ale mnie kurde zmoglo od soboty i dziś nie poszłam do pracy. Jutro też jeszcze zostanę w domu to mały będzie ze mną. Nie pamiętam kiedy byłam taka chora. Temperatury dziś już nie mam ale mam zielone gile i kaszel
Mi niby wypadł balonik i odeszły wody , skurcze co 15,.10 min od 6 rano miałam podawana oksytocyne , 4 dawki i jeszcze nie poszło.mi się udało naturalnie ale u mnie po przebiciu wód poszło w nieco ponad dwie godziny więc podziwiam Cie że cała noc męczyłas się ze skurczami ja już przy pierwszym darłam pysk że nie dam rady
Pewnie to inaczej jak poród sam się zacznie , niż wywoływanie.
Trudno nie ma co. Było, minęło.
nieagatka
usunelama czemu ja widzę tylko prognozę a @nieagatka (i) nie ?
osz Ty nie dalals zobaczyć czy z twarzy jesteś tak podła jak z charakteruusunelam
nieagatka
gorszaosz Ty nie dalals zobaczyć czy z twarzy jesteś tak podła jak z charakteru
czub hahahahgorsza
Tvn style w niedziele i na discovery life wczoraj byloa gdzie to można obejrzeć?
A ja nadal chora,qzwa nie moge wyjsc z niewiadomo z czego.Jyz bylo lepiej a dzis w nocy tak mnie bolsla glowa ze masakra.Rano nie moglam sie podniesc jestem slaba.Rano wzielam lyk wody i znowu troche bylo mi lepiej wiec na szybkosci Miske do zloba.A teraz zdycham
reklama
biednaA ja nadal chora,qzwa nie moge wyjsc z niewiadomo z czego.Jyz bylo lepiej a dzis w nocy tak mnie bolsla glowa ze masakra.Rano nie moglam sie podniesc jestem slaba.Rano wzielam lyk wody i znowu troche bylo mi lepiej wiec na szybkosci Miske do zloba.A teraz zdycham