reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wasnie sprawdzilam ze godzina przysluguje tylko na kp.No ja nie bede juz robic szacher-macher bo glowna szefowa i tak za mna nie przepada.Moja kierowniczka poszlaby na to ale nie glowna dyr🥴

A taki lekko zielonkawy katar to się czymś leczy czy samo przejdzie? Nie chce bez sensu dawac małemu leków. Robię inhalacje, mam nasivin, acatar, maść majerankową i plasterki

A taki lekko zielonkawy katar to się czymś leczy czy samo przejdzie? Nie chce bez sensu dawac małemu leków. Robię inhalacje, mam nasivin, acatar, maść majerankową i plasterki
Katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony tydzień 😉 wiec jak nic poza tym mu nie dolega i np ten katar mu nie utrudnia oddychania to nic nie rób. Ja na noc dawałam jakieś właśnie plasterki, psikałam otrivin i jeśli był gesty to przed snem odsysalismy żeby trochę mu udrożnić nos i oddychanie, ale to rzadko była taka potrzeba.

reklama
Do góry