Juz nie sciemnie bo nawet glowna dyr wie ze piersia nie karmilam.a przydalaby mi sie ta godzina oj i to bardzoa jak to sprswdza?No co Ty. To jest na karmienie, nikomu nic do tego jak karmisz. Pomijajac juz, ze mozesz sciemniac.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
idziesz do rodzinnego, mowisz ze karmisz piersia i bierzesz zaswiadczenieznam firmy w pl które chcą zaświadczenia od lekarza ze karmią piersią

nieagatka
a i wlasnie czytam, ze wg kodeksu pracodawca nie moze prosic o zaswiadczenie. To niezgodne z prawem. Skladasz oswiadczenie, ale nie musisz przynosic zaswiadczenia od lekarza.znam firmy w pl które chcą zaświadczenia od lekarza ze karmią piersią
Karpatka89
Katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony tydzieńA taki lekko zielonkawy katar to się czymś leczy czy samo przejdzie? Nie chce bez sensu dawac małemu leków. Robię inhalacje, mam nasivin, acatar, maść majerankową i plasterki

To juz bedzie koncowka.Odciagaj odciagaj i jeszcze raz odciagaj.pamietaj ze nasivin tylko 5 dni maxA taki lekko zielonkawy katar to się czymś leczy czy samo przejdzie? Nie chce bez sensu dawac małemu leków. Robię inhalacje, mam nasivin, acatar, maść majerankową i plasterki
@Będęwkoncumama! czyli po staremu Brakujemiwiary, pokaz brzuszek i pisz jak się czujesz 

reklama