Juz nie sciemnie bo nawet glowna dyr wie ze piersia nie karmilam.a przydalaby mi sie ta godzina oj i to bardzoa jak to sprswdza? No co Ty. To jest na karmienie, nikomu nic do tego jak karmisz. Pomijajac juz, ze mozesz sciemniac.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
idziesz do rodzinnego, mowisz ze karmisz piersia i bierzesz zaswiadczenieznam firmy w pl które chcą zaświadczenia od lekarza ze karmią piersią
nieagatka
a i wlasnie czytam, ze wg kodeksu pracodawca nie moze prosic o zaswiadczenie. To niezgodne z prawem. Skladasz oswiadczenie, ale nie musisz przynosic zaswiadczenia od lekarza.znam firmy w pl które chcą zaświadczenia od lekarza ze karmią piersią
Karpatka89
Katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony tydzień wiec jak nic poza tym mu nie dolega i np ten katar mu nie utrudnia oddychania to nic nie rób. Ja na noc dawałam jakieś właśnie plasterki, psikałam otrivin i jeśli był gesty to przed snem odsysalismy żeby trochę mu udrożnić nos i oddychanie, ale to rzadko była taka potrzeba.A taki lekko zielonkawy katar to się czymś leczy czy samo przejdzie? Nie chce bez sensu dawac małemu leków. Robię inhalacje, mam nasivin, acatar, maść majerankową i plasterki
To juz bedzie koncowka.Odciagaj odciagaj i jeszcze raz odciagaj.pamietaj ze nasivin tylko 5 dni maxA taki lekko zielonkawy katar to się czymś leczy czy samo przejdzie? Nie chce bez sensu dawac małemu leków. Robię inhalacje, mam nasivin, acatar, maść majerankową i plasterki
@Będęwkoncumama! czyli po staremu Brakujemiwiary, pokaz brzuszek i pisz jak się czujesz
reklama