reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wasnie sprawdzilam ze godzina przysluguje tylko na kp.No ja nie bede juz robic szacher-macher bo glowna szefowa i tak za mna nie przepada.Moja kierowniczka poszlaby na to ale nie glowna dyr🥴

A taki lekko zielonkawy katar to się czymś leczy czy samo przejdzie? Nie chce bez sensu dawac małemu leków. Robię inhalacje, mam nasivin, acatar, maść majerankową i plasterki

A taki lekko zielonkawy katar to się czymś leczy czy samo przejdzie? Nie chce bez sensu dawac małemu leków. Robię inhalacje, mam nasivin, acatar, maść majerankową i plasterki
Katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony tydzień 😉 wiec jak nic poza tym mu nie dolega i np ten katar mu nie utrudnia oddychania to nic nie rób. Ja na noc dawałam jakieś właśnie plasterki, psikałam otrivin i jeśli był gesty to przed snem odsysalismy żeby trochę mu udrożnić nos i oddychanie, ale to rzadko była taka potrzeba.

reklama
Do góry