reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No szczerze to się boję tych pierwszych dni.
Całe Internety przeczytałam i webinarow się naogladałam także wiedzę teoretyczną .
Najlepszy jest mój małżonek według niego taki niemowlak to tylko je , śpi i kupę robi. I nawet idealnie na karmienie się budzi co 3 h 🤣.
na spokojnie. Jesli bedziesz kp to to jedt najwieksze wyzwanie, bo to jest walka. Hormony beda szalec, beda lzy. Normalka.
Ale to sa piekne momenty, wiec na ile sie da - spokoj, bo tylko on moze nas uratowac 😁

trojki sa najgorsze, w sensie wychodza dlugo, najczesciej bolesnie, bo sa ostre. No i wiesz mozesz miec zle sapomoczucid, stan podgoraczkowy, brak apetytu i wlasnie beigunki przez jakis czas zanim zab wyjdzie…
Cierpliwosci. Inka za 3 miesiece konczy 3 lata i 2 ostatnie piatki sa ledwo przebite, jeszcze chwile zejdzie zanim wyjda… 🤦🏻‍♀️
Mojej jak qychodza zeby nigdy nie wiem bo za kazdym razem zachowuje sie inaczej.na gorze komplet od 1 do 4 a na dole jeszxze nie wybila sie jedna 3 a jedna juz stozek widac.oj tak na gorze te stozki trojek ktore mam wrazenie ze ciagle sa takie same.

no pomysl, bo czy rano czy po poludniu ta godzina sie przyda, zaplaca Ci za nia, a Ty jestes godzine krocej w pracy wiec albo mozesz cos zrobic albo odebrac/zawiezc dziecko wczesniej.
U mas mozna bylo to skumulowac i wziac dodatkowe 2tyg do macierzynskeigo co przy 4 miesiaach bylo przydatne. To Twoje prawo wiec nie ma co darowac tego firmie 😉
Ale chyba musisz karmic piersia nie?bo ja glupia powiedzialam w pracy ze karmie mm wiec dupa chyba😪

No szczerze to się boję tych pierwszych dni.
Całe Internety przeczytałam i webinarow się naogladałam także wiedzę teoretyczną .
Najlepszy jest mój małżonek według niego taki niemowlak to tylko je , śpi i kupę robi. I nawet idealnie na karmienie się budzi co 3 h 🤣.
Moja przez 2 moexhy spala jadla i co 3 dzien kupa-na mm byla.ja nie wiedzialam co to znaczy niewyspanie chociaz wstawala w nocy 5 razy ale zjadla przebralam i dalej lulu

reklama
Do góry