On mi wyjść nie chceNoooo, koniec laby @Caro♤♤♤♤ . Co masz mieć lepiej niz my
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
na spokojnie. Jesli bedziesz kp to to jedt najwieksze wyzwanie, bo to jest walka. Hormony beda szalec, beda lzy. Normalka.No szczerze to się boję tych pierwszych dni.
Całe Internety przeczytałam i webinarow się naogladałam także wiedzę teoretyczną .
Najlepszy jest mój małżonek według niego taki niemowlak to tylko je , śpi i kupę robi. I nawet idealnie na karmienie się budzi co 3 h .
Ale to sa piekne momenty, wiec na ile sie da - spokoj, bo tylko on moze nas uratowac
Bardzo bym chciała Kp/kpi przez pierwsze miesiącena spokojnie. Jesli bedziesz kp to to jedt najwieksze wyzwanie, bo to jest walka. Hormony beda szalec, beda lzy. Normalka.
Ale to sa piekne momenty, wiec na ile sie da - spokoj, bo tylko on moze nas uratowac
nieagatka
a u mnie nie bylo tak nigdy. Moje dzieci gardzily zyciem przykladnego noworodkamój taki był, po 3 miesiącach się coś popsuło i już nie chciał spać ale jadł i wydalal tak samo
Mojej jak qychodza zeby nigdy nie wiem bo za kazdym razem zachowuje sie inaczej.na gorze komplet od 1 do 4 a na dole jeszxze nie wybila sie jedna 3 a jedna juz stozek widac.oj tak na gorze te stozki trojek ktore mam wrazenie ze ciagle sa takie same.trojki sa najgorsze, w sensie wychodza dlugo, najczesciej bolesnie, bo sa ostre. No i wiesz mozesz miec zle sapomoczucid, stan podgoraczkowy, brak apetytu i wlasnie beigunki przez jakis czas zanim zab wyjdzie…
Cierpliwosci. Inka za 3 miesiece konczy 3 lata i 2 ostatnie piatki sa ledwo przebite, jeszcze chwile zejdzie zanim wyjda…
Ha skad ja to znam.u nas jak ide odciagac to ta leci i o nasza narzute nos wyciera feeee uroki macierzynstwaA moje ostatnie dni wolności spędzam z osmarkanym Kajtkiem w domu. Nie wiem czy juz o tym pisalam. Amigo ma katar i gile po pas.
I nic mnie tak nie wkurza, jak gile na moich spodniach i bluzce
Ale chyba musisz karmic piersia nie?bo ja glupia powiedzialam w pracy ze karmie mm wiec dupa chybano pomysl, bo czy rano czy po poludniu ta godzina sie przyda, zaplaca Ci za nia, a Ty jestes godzine krocej w pracy wiec albo mozesz cos zrobic albo odebrac/zawiezc dziecko wczesniej.
U mas mozna bylo to skumulowac i wziac dodatkowe 2tyg do macierzynskeigo co przy 4 miesiaach bylo przydatne. To Twoje prawo wiec nie ma co darowac tego firmie
nieagatka
a jak to sprswdza? No co Ty. To jest na karmienie, nikomu nic do tego jak karmisz. Pomijajac juz, ze mozesz sciemniac.Ale chyba musisz karmic piersia nie?bo ja glupia powiedzialam w pracy ze karmie mm wiec dupa chyba
Moja przez 2 moexhy spala jadla i co 3 dzien kupa-na mm byla.ja nie wiedzialam co to znaczy niewyspanie chociaz wstawala w nocy 5 razy ale zjadla przebralam i dalej luluNo szczerze to się boję tych pierwszych dni.
Całe Internety przeczytałam i webinarow się naogladałam także wiedzę teoretyczną .
Najlepszy jest mój małżonek według niego taki niemowlak to tylko je , śpi i kupę robi. I nawet idealnie na karmienie się budzi co 3 h .
reklama
Artemida90
znam firmy w pl które chcą zaświadczenia od lekarza ze karmią piersiąa jak to sprswdza? No co Ty. To jest na karmienie, nikomu nic do tego jak karmisz. Pomijajac juz, ze mozesz sciemniac.