a idź Pani w uj to ja mam większy na ten moment a jestem w 10 miesiącu po porodzieKochana ostatnie z przed miesiąca ( 10 lutego robione ) i mam wrażenie że ciągle jest taki sam
Ogólnie dobrze , wręcz bardzo dobrze . Dalej nie dowierzam że to się dzieje w poniedziałek kolejna wizyta a za 3 tygodnie idziemy na echo serduszka i zaczynamy szkole rodzenia ... Co do echa to niby wszystko jest w normie ( te najważniejsze rzeczy ) ale nie mogła zmierzyć przepływów na polowkowych ( za gruba jestem i sprzęt do dupy )
A co u Królewicza i jego rodziców ???
Na śmierć zapomniałam ... Przecież mały twój już ma rok
Duzoooo zdrówka dla niego , spełnienia dziecięcych marzeń i aby uśmiech nigdy nie znikał z jego pięknej buźki spóźnione ale szczere stooo lat
reklama
absolutnie Kubuś mam wrażenie że jest na każdym zakręcie ale imię ładneU nas też z podobnego powodu odpadło wiele imion jeszcze myśleliśmy o Kubusiu bądź Marcel ale zostaje Staś mój ukochany
nieagatka
Fanka BB :)
na kazdym zakrecie to jedt Aleksander terazabsolutnie Kubuś mam wrażenie że jest na każdym zakręcie ale imię ładne
nieagatka
ehmmm, ja prawie 3 lata po porodzie, a ciaza spozywcza jak byla tak jesta idź Pani w uj to ja mam większy na ten moment a jestem w 10 miesiącu po porodzie
#jakzyc
u Ciebie to z dobrobytu a u mnie na kredytach to powinnam inaczej wyglądaćehmmm, ja prawie 3 lata po porodzie, a ciaza spozywcza jak byla tak jest
#jakzyc
Dobreu Ciebie to z dobrobytu a u mnie na kredytach to powinnam inaczej wyglądać
nieagatka
u Ciebie to z dobrobytu a u mnie na kredytach to powinnam inaczej wyglądać
Taaaa i dzieki temu dobrobytowi za moment wyprowadzam sie pod most
Oj tak Olki sa wszedzie u mojej corci jest 2 Olkowna kazdym zakrecie to jedt Aleksander teraz
Ale pewnie jakiś słynny most np we Włoszech Rialto
Taaaa i dzieki temu dobrobytowi za moment wyprowadzam sie pod most
reklama