reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam pytanko. Niedługo transfer, jestem na cyklu naturalnym. Dzisiaj byłam na monitoringu - 19 dc, pęcherzyk 19 mm, endo 8,5.
Dostałam dzisiaj Ok 9.10 ovitrelle. Czyli mam mieć owulacje jutro wieczorem.
Od jutra mam brać 2 razy dziennie proga i w piątek transfer. Wszystko ładnie, pięknie, tylko ja mam 3 dniowego kropusia 🤔. Ja już nie wiem ..
nie powinien być transfer po 3 dniach przyjmowania proga, czyli w środę ?
Tak jest na sztucznym. Jestem pierwszy raz na naturalnym i nie wiem czy tak ma być czy dr nie zauważył, że zarodek jest 3 dniowy a nie 5 🤯🤯🤯

reklama
Dziewczyny mam pytanko. Niedługo transfer, jestem na cyklu naturalnym. Dzisiaj byłam na monitoringu - 19 dc, pęcherzyk 19 mm, endo 8,5.
Dostałam dzisiaj Ok 9.10 ovitrelle. Czyli mam mieć owulacje jutro wieczorem.
Od jutra mam brać 2 razy dziennie proga i w piątek transfer. Wszystko ładnie, pięknie, tylko ja mam 3 dniowego kropusia 🤔. Ja już nie wiem ..
nie powinien być transfer po 3 dniach przyjmowania proga, czyli w środę ?
Tak jest na sztucznym. Jestem pierwszy raz na naturalnym i nie wiem czy tak ma być czy dr nie zauważył, że zarodek jest 3 dniowy a nie 5 🤯🤯🤯
Hmm ja już zapomniałam, jakie dokładnie są wytyczne i rozróżnienia jeśli chodzi o cykl naturalny i sztuczny, a nie możesz w poniedziałek zadzwonic do kliniki i zapytać? Ja bym nawet na rejestracji zapytała ze jesteś przed transferem i zastanawiasz się czy coś nie zostało pomylone i niech Panie zapytają dr i da znac. Dla Niego to będzie tylko kolejna przejęta pacjentka, a Ty będziesz spokojniejsza, ze lekarz wie co robi 😜

Hmm ja już zapomniałam, jakie dokładnie są wytyczne i rozróżnienia jeśli chodzi o cykl naturalny i sztuczny, a nie możesz w poniedziałek zadzwonic do kliniki i zapytać? Ja bym nawet na rejestracji zapytała ze jesteś przed transferem i zastanawiasz się czy coś nie zostało pomylone i niech Panie zapytają dr i da znac. Dla Niego to będzie tylko kolejna przejęta pacjentka, a Ty będziesz spokojniejsza, ze lekarz wie co robi 😜
Tak, tak pewnie, że się zapytam ale nie mogę przestać o tym myśleć 😂😂

Dziewczyny, pomóżcie. Jestem w 14 tc. Po odstawieniu encortonu (3 tyg. temu) ciągle jestem chora. Zatoki chcą mi pęknąć, mam katar, boli mnie głowa, mam opryszczkę. Nie mogę dojść do siebie. Czy macie jakieś domowe sposoby lub leki dozwolone w ciąży na to dziadostwo?

Dziewczyny, pomóżcie. Jestem w 14 tc. Po odstawieniu encortonu (3 tyg. temu) ciągle jestem chora. Zatoki chcą mi pęknąć, mam katar, boli mnie głowa, mam opryszczkę. Nie mogę dojść do siebie. Czy macie jakieś domowe sposoby lub leki dozwolone w ciąży na to dziadostwo?
Mnie bolala na poczatku ciazy glowa ale nie bealam nic,natomiast w 4 miesiacu mialam masakryczny katar zwaz wymiotowalam.lekrz przeposal mi steryd do nosa.

Mnie bolala na poczatku ciazy glowa ale nie bealam nic,natomiast w 4 miesiacu mialam masakryczny katar zwaz wymiotowalam.lekrz przeposal mi steryd do nosa.
Byłoby cudownie gdybym mogla steryd do nosa, ale mój lekarz mi nie pozwala.. Może jest jakis bezpieczny?
Mnie tez bolala głową ze 2 tygodnie, najczęściej wieczorami. Nic miłego :(

reklama
Do góry