no i czar Prysłmagiczne mydełka to mit mam i żadnej magii nie widzę
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
teraz już nie potrzebuje pewnie jeszcze bym coś znalazła od dr.beckman czy jakoś takposzukaj dobrze może jest jakaś Holenderska odmiana
też tak nie raz robię któregoś razu zawiozłam wyprane ciuszki do mamy żeby wysuszyć i były takie już po przejściach jak do mnie ruszyła mówi w co Ty dziecko ubierasz już nie tłumaczyłam że do ludzi jej w to nie ubralam przeciezHeh, tak, wyrzucac
Wlasnie obie umazane bylysmy po szyje marchewce ponosi do jedzenia z plamami po domu a potem wyrzuce.
prawie jak u nas u lekarza mama chciała od rodzinnego skierowanie na morfologię a on mówi że nie widać żeby miała anemię no i nie dał zrobiła prywatnie i miała ta anemięMam się kłócić z lekarzem? Ja tez widzę powód ale oni go nie widza to wystarcza. Bo to oni tu leczą. Wg nich zwykły Kowalski nie zna się na niczym z medycznego punktu widzenia a już w ogóle nie umie czytać wyników badań. Wiec nie potrzebne są mu wyniki Np krwi - wszystko jest u lekarza bo on je zleca i omawia na wizycie jeśli już da na nie zlecenie. Wolałabym czasem nie płacić tu ubezpieczenia i jeździć robić badania w pl ale tak się nie da.
Dziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulkadodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
W czwartek wszystko bylo ok,w zlobku duzo jadla,wczoraj juz malo.W domu w sumie tylko mleko swoje co zawsze a w czwartek zadnej nowosci.
W czwartek wszystko bylo ok,w zlobku duzo jadla,wczoraj juz malo.W domu w sumie tylko mleko swoje co zawsze a w czwartek zadnej nowosci.
jumisia
rozumiem. Choc moze moglby ci podac argumenty medyczne do rozmowy z miejscowym lekarzem. Widzę, że w internetach można znaleźć poradnie logopedyczne online, które zajmują się wybiorczością pokarmową. Pozostaje walczyć z miejscowymi lekarzami.a co mi to da jeśli nie zbada go ani krwi nie pobierze? Oceni na odległość i jeszcze w głowie namiesza gorzej niż mam. A i tak do lipca nic nie zrobię, nie ruszę się stąd nawet o kilometr, nawet jakby dał mi skierowanie do polskich specjalistów.
nieagatka
najprqwdopodobiej jelitowka. Jak sie rano przyjelo to tersz pewnie beda biegunki, a potem sie unormuje.Dziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulkadodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
nieagatka
pamietaj tez ze przy tym szczepieniu jesli dobrze kojarze w 8 dobie moze byc goraczka, czyli w okolicy srody…Dziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulkadodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
Artemida90
dodatkowo może wystąpić wysypka na brzuchu - u nas bez gorączki tylko wysypka byłapamietaj tez ze przy tym szczepieniu jesli dobrze kojarze w 8 dobie moze byc goraczka, czyli w okolicy srody…
reklama
Tak pediatra mowila.Kurcze Miska wogole nie chce jesc troche pije wodypamietaj tez ze przy tym szczepieniu jesli dobrze kojarze w 8 dobie moze byc goraczka, czyli w okolicy srody…