reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Heh, tak, wyrzucac🤣🤣🤣
Wlasnie obie umazane bylysmy po szyje marchewce🤣 ponosi do jedzenia z plamami po domu a potem wyrzuce.
też tak nie raz robię któregoś razu zawiozłam wyprane ciuszki do mamy żeby wysuszyć i były takie już po przejściach jak do mnie ruszyła mówi w co Ty dziecko ubierasz już nie tłumaczyłam że do ludzi jej w to nie ubralam przeciez 🤣

Mam się kłócić z lekarzem? Ja tez widzę powód ale oni go nie widza to wystarcza. Bo to oni tu leczą. Wg nich zwykły Kowalski nie zna się na niczym z medycznego punktu widzenia a już w ogóle nie umie czytać wyników badań. Wiec nie potrzebne są mu wyniki Np krwi - wszystko jest u lekarza bo on je zleca i omawia na wizycie jeśli już da na nie zlecenie. Wolałabym czasem nie płacić tu ubezpieczenia i jeździć robić badania w pl ale tak się nie da.
prawie jak u nas u lekarza mama chciała od rodzinnego skierowanie na morfologię a on mówi że nie widać żeby miała anemię no i nie dał zrobiła prywatnie i miała ta anemię 😂

Dziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile 🤮 po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulka😪dodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
W czwartek wszystko bylo ok,w zlobku duzo jadla,wczoraj juz malo.W domu w sumie tylko mleko swoje co zawsze a w czwartek zadnej nowosci.

a co mi to da jeśli nie zbada go ani krwi nie pobierze? Oceni na odległość i jeszcze w głowie namiesza gorzej niż mam. A i tak do lipca nic nie zrobię, nie ruszę się stąd nawet o kilometr, nawet jakby dał mi skierowanie do polskich specjalistów.
rozumiem. Choc moze moglby ci podac argumenty medyczne do rozmowy z miejscowym lekarzem. Widzę, że w internetach można znaleźć poradnie logopedyczne online, które zajmują się wybiorczością pokarmową. Pozostaje walczyć z miejscowymi lekarzami.

Dziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile 🤮 po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulka😪dodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
W czwartek wszystko bylo ok,w zlobku duzo jadla,wczoraj juz malo.W domu w sumie tylko mleko swoje co zawsze a w czwartek zadnej nowosci.
najprqwdopodobiej jelitowka. Jak sie rano przyjelo to tersz pewnie beda biegunki, a potem sie unormuje.

pamietaj tez ze przy tym szczepieniu jesli dobrze kojarze w 8 dobie moze byc goraczka, czyli w okolicy srody…

reklama
Do góry