reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Heh, tak, wyrzucac🤣🤣🤣
Wlasnie obie umazane bylysmy po szyje marchewce🤣 ponosi do jedzenia z plamami po domu a potem wyrzuce.
też tak nie raz robię któregoś razu zawiozłam wyprane ciuszki do mamy żeby wysuszyć i były takie już po przejściach jak do mnie ruszyła mówi w co Ty dziecko ubierasz już nie tłumaczyłam że do ludzi jej w to nie ubralam przeciez 🤣

Mam się kłócić z lekarzem? Ja tez widzę powód ale oni go nie widza to wystarcza. Bo to oni tu leczą. Wg nich zwykły Kowalski nie zna się na niczym z medycznego punktu widzenia a już w ogóle nie umie czytać wyników badań. Wiec nie potrzebne są mu wyniki Np krwi - wszystko jest u lekarza bo on je zleca i omawia na wizycie jeśli już da na nie zlecenie. Wolałabym czasem nie płacić tu ubezpieczenia i jeździć robić badania w pl ale tak się nie da.
prawie jak u nas u lekarza mama chciała od rodzinnego skierowanie na morfologię a on mówi że nie widać żeby miała anemię no i nie dał zrobiła prywatnie i miała ta anemię 😂

Dziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile 🤮 po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulka😪dodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
W czwartek wszystko bylo ok,w zlobku duzo jadla,wczoraj juz malo.W domu w sumie tylko mleko swoje co zawsze a w czwartek zadnej nowosci.

a co mi to da jeśli nie zbada go ani krwi nie pobierze? Oceni na odległość i jeszcze w głowie namiesza gorzej niż mam. A i tak do lipca nic nie zrobię, nie ruszę się stąd nawet o kilometr, nawet jakby dał mi skierowanie do polskich specjalistów.
rozumiem. Choc moze moglby ci podac argumenty medyczne do rozmowy z miejscowym lekarzem. Widzę, że w internetach można znaleźć poradnie logopedyczne online, które zajmują się wybiorczością pokarmową. Pozostaje walczyć z miejscowymi lekarzami.

Dziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile 🤮 po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulka😪dodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
W czwartek wszystko bylo ok,w zlobku duzo jadla,wczoraj juz malo.W domu w sumie tylko mleko swoje co zawsze a w czwartek zadnej nowosci.
najprqwdopodobiej jelitowka. Jak sie rano przyjelo to tersz pewnie beda biegunki, a potem sie unormuje.

pamietaj tez ze przy tym szczepieniu jesli dobrze kojarze w 8 dobie moze byc goraczka, czyli w okolicy srody…

reklama
Do góry