Mam nadzieję, że będę Ci gratulować za kilka dni. Niech moc będzie z tobąKropuś jest już za mną
reklama
Ja na opryszczke stosowałam zovirax, ale już miałam wcześniej. Podobno jak już się przechodziło wcześniej to w ciąży nie jest groźna.Dziewczyny, pomóżcie. Jestem w 14 tc. Po odstawieniu encortonu (3 tyg. temu) ciągle jestem chora. Zatoki chcą mi pęknąć, mam katar, boli mnie głowa, mam opryszczkę. Nie mogę dojść do siebie. Czy macie jakieś domowe sposoby lub leki dozwolone w ciąży na to dziadostwo?
Ja po odstawieniu encorton i innych leków nie miałam żadnych problemów ale całą ciążę brałam Wit D i od czasu do czasu C.
W ciąży słabo z lekami. Na katar najbardziej mi pomagało płukanie zatok cieplejszą wodą.
Piłam dużo herbatki z miodem albo l sokiem malinowym . Zrób sobie mleko z czosnkiem. Czosnek to naturalny antybiotyk. I dużo odpoczywaj. Dbaj o siebie. W końcu pewnie organizm się wyreguluje.
mam brudne okna zapraszam mówią że pomagaDziś mi mija termin A.ja dalej w dwupaku. Jakieś rady???
Mam poczekać do środy i jak coś to skierowanie do szpitala .
Ruda08
Fanka BB :)
Seksik, gruntowne porządki, wspinaczka po schodachDziś mi mija termin A.ja dalej w dwupaku. Jakieś rady???
Mam poczekać do środy i jak coś to skierowanie do szpitala .
A co chcą robić w środę ? Na Islandii tydzień po terminie robią masaż szyjki albo bardziej torturę szyjki
Za.okna się nie biorę. Od zawsze to robota staregomam brudne okna zapraszam mówią że pomaga
I faktycznie może to jego wina bo tydzień temu miał umyć balkonowe i zapomniał
Porządki to robię codziennie prawie ,bo sobie jakiś zajęć szukam. Wszystkie szafy pomyte, poukładane nawet papiery ogarnięte.Seksik, gruntowne porządki, wspinaczka po schodach
A co chcą robić w środę ? Na Islandii tydzień po terminie robią masaż szyjki albo bardziej torturę szyjki
Spacery i schody prawie codziennie.
A co mi w szpitalu wymyśla to Niewiem, ale ten masaż to podobno dramat. U nas chyba ten balonik najpierw zakładają, ale wszytsko pewnie zależy od lekarza i sytuacji.
Ruda08
Fanka BB :)
To chyba tylko pozostaje „cierpliwie” czekaćPorządki to robię codziennie prawie ,bo sobie jakiś zajęć szukam. Wszystkie szafy pomyte, poukładane nawet papiery ogarnięte.
Spacery i schody prawie codziennie.
A co mi w szpitalu wymyśla to Niewiem, ale ten masaż to podobno dramat. U nas chyba ten balonik najpierw zakładają, ale wszytsko pewnie zależy od lekarza i sytuacji.
Mam koleżankę, która miała rodzić w święta Bożego Narodzenia aaaaa urodziła po 3 królach także rok pózniej
A to jej drugie dziecko
reklama
czy mąż nie ma jakiegoś wolnego brata na zbyciuZa.okna się nie biorę. Od zawsze to robota starego
I faktycznie może to jego wina bo tydzień temu miał umyć balkonowe i zapomniał