Artemida90
Fanka BB :)
nam mówili żeby pic nawet łyk co 5min i ze nie szkodzi jak zwraca. Najlepiej podawać elektrolity małymi porcjami.Tak pediatra mowila.Kurcze Miska wogole nie chce jesc troche pije wody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nam mówili żeby pic nawet łyk co 5min i ze nie szkodzi jak zwraca. Najlepiej podawać elektrolity małymi porcjami.Tak pediatra mowila.Kurcze Miska wogole nie chce jesc troche pije wody
Moja jak upila lyk elektroliyow to sie wzdrygnela i juz nie ma mowy o piciu ich.Wode nawet teraz jak spi to dzierzy w reku bidon.nam mówili żeby pic nawet łyk co 5min i ze nie szkodzi jak zwraca. Najlepiej podawać elektrolity małymi porcjami.
ja podaje strzykawka - Wiktor myśli ze to lekarstwo i łyka bez problemu mój to lekoman wszystko co w strzykawce jest dobreMoja jak upila lyk elektroliyow to sie wzdrygnela i juz nie ma mowy o piciu ich.Wode nawet teraz jak spi to dzierzy w reku bidon.
Powiem Wam ze te choroby dzieci sa najgorsze i nie wazne czy to zeby,jelitowka czy cos jeszcze gorszego
jak ja boli brzuch to jej odpusc, niech pije wode, daj moze chrupki kukurydziane, nic jej nie bedzieTak pediatra mowila.Kurcze Miska wogole nie chce jesc troche pije wody
a woda kokosowa? To naturalny elektrolit. Ja jie lubie, ale moja Lilka kocha.Moja jak upila lyk elektroliyow to sie wzdrygnela i juz nie ma mowy o piciu ich.Wode nawet teraz jak spi to dzierzy w reku bidon.
Powiem Wam ze te choroby dzieci sa najgorsze i nie wazne czy to zeby,jelitowka czy cos jeszcze gorszego
Nawet ulubione chrupki jej nie smakuja zjadla jedego a sa to malutkie gwiazdki.no ale jedzenie odpiszczeda mi znac ze juz czas na jedzenie.byleby pilajak ja boli brzuch to jej odpusc, niech pije wode, daj moze chrupki kukurydziane, nic jej nie bedzie
Jak maz wroci to podejde do rossmana i kupie bo nawet nie wiedzialam.a woda kokosowa? To naturalny elektrolit. Ja jie lubie, ale moja Lilka kocha.
Grunt ze wode pije, tak na pewno sie nie odwodni. Jak dzis juz nie wymiotuje to juz z gorki
Boze, bidulkaDziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulkadodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
W czwartek wszystko bylo ok,w zlobku duzo jadla,wczoraj juz malo.W domu w sumie tylko mleko swoje co zawsze a w czwartek zadnej nowosci.
Ma 20 miesiecy.Ja nie mialam doszczepiac ale pediatra sie uczepila i ja pytalam czy aby napewno mozna laczyc te szczepionki.Fakt jest taki ze byla to pediatra do ktorej noe mam zaufania ale akurat ona kwalifikowala.Boze, bidulka
Nie wiem dlaczego, ale moja polozna mowila i wlasnie mam to zapisane, aby odry swinki i rozyczki nie laczyc z innymi szczepionkami, a juz na pewno nie z pneumokokami. Slyszalyscie cos?
A ile miesiecy ma Twoja mala?
no nie bardzo. U nas w oficjalnym kalendarzu szczepien to szczepienie jest tego samego dnia co meningokoki wiec na pewno mozna laczyc.Boze, bidulka
Nie wiem dlaczego, ale moja polozna mowila i wlasnie mam to zapisane, aby odry swinki i rozyczki nie laczyc z innymi szczepionkami, a juz na pewno nie z pneumokokami. Slyszalyscie cos?
A ile miesiecy ma Twoja mala?