reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
nam mówili żeby pic nawet łyk co 5min i ze nie szkodzi jak zwraca. Najlepiej podawać elektrolity małymi porcjami.
Moja jak upila lyk elektroliyow to sie wzdrygnela i juz nie ma mowy o piciu ich.Wode nawet teraz jak spi to dzierzy w reku bidon.
Powiem Wam ze te choroby dzieci sa najgorsze i nie wazne czy to zeby,jelitowka czy cos jeszcze gorszego

Moja jak upila lyk elektroliyow to sie wzdrygnela i juz nie ma mowy o piciu ich.Wode nawet teraz jak spi to dzierzy w reku bidon.
Powiem Wam ze te choroby dzieci sa najgorsze i nie wazne czy to zeby,jelitowka czy cos jeszcze gorszego
ja podaje strzykawka - Wiktor myśli ze to lekarstwo i łyka bez problemu 😂 mój to lekoman wszystko co w strzykawce jest dobre 😂😂

a woda kokosowa? To naturalny elektrolit. Ja jie lubie, ale moja Lilka kocha.
Grunt ze wode pije, tak na pewno sie nie odwodni. Jak dzis juz nie wymiotuje to juz z gorki :)

Dziewczyny moze wiecie o co chodzi.Moje dziecko od wczoraj od godz.17 rzygalo wszystim co wzielo do huzi tzn.mleko i woda.Zjadla lub wypila za chwile 🤮 po tym wszystko wracalo do normy bawila sie itp.w nocy to samo co wziela lyk wody to lyk wody ladowal na podlodze.Dopoero nad ranem o.6 zjadla mleko i sie napila qody i sie jakos pezyjelo.teraz odsypia noc bidulka😪dodam ze nie bylo goraczki.a srode miala szxzepoenie na odre,swinke ,rozyczke plis 4 dawka pneumokoki.
W czwartek wszystko bylo ok,w zlobku duzo jadla,wczoraj juz malo.W domu w sumie tylko mleko swoje co zawsze a w czwartek zadnej nowosci.
Boze, bidulka:(
Nie wiem dlaczego, ale moja polozna mowila i wlasnie mam to zapisane, aby odry swinki i rozyczki nie laczyc z innymi szczepionkami, a juz na pewno nie z pneumokokami. Slyszalyscie cos?
A ile miesiecy ma Twoja mala?

Nie wiem dlaczego, ale moja polozna mowila i wlasnie mam to zapisane, aby odry swinki i rozyczki nie laczyc z innymi szczepionkami, a juz na pewno nie z pneumokokami. Slyszalyscie cos?
Ma 20 miesiecy.Ja nie mialam doszczepiac ale pediatra sie uczepila i ja pytalam czy aby napewno mozna laczyc te szczepionki.Fakt jest taki ze byla to pediatra do ktorej noe mam zaufania ale akurat ona kwalifikowala.

reklama
no nie bardzo. U nas w oficjalnym kalendarzu szczepien to szczepienie jest tego samego dnia co meningokoki wiec na pewno mozna laczyc.

Do góry