Coffe18
Fanka BB :)
Hej .Narazie nie wracamy po rodzeństwo, ja bym bardzo chciała, ale mąż jest przeciwny uważa że to było by jedno dziecko kosztem drugiego(gdybym znowu całą praktycznie ciążę leżeć i w dodatku mieć takie problemy jak w tej) co do odejścia Przybycienia to rozwiązali z nim i Knafel umowę bo porównali sobie koszta swoje i czeskiej kliniki i stwierdzili że tam dużo pacjentek było odsyłane przez nich przez co klinika była stratna na nich. Przedstawili im ile kasy przez nich stracili i out. Ale rozważają dwie kliniki Ovi i chyba Novum? Nie pamiętam dokładnie co do tego co dziewczyny na grupie pisały ale że klinika ma nie robić problemów z przeniesieniem tam gdzie pójdą zarodków ich pacjentek. Chociaż szczerze to w to wątpię bo dla nich to jest $$$
Muszę bo się uduszę …
Akurat w macierzyństwie się leczę . Nie rok nie dwa a trzy . Nie byłam pacjentką Przybycienia … wiem i nie raz słyszałam że to "cudotwórca " w swojej dziedzinie … choć tez mnóstwo ludzi mówiło ze nie chce mu się juz leczyc tylko odrazu wszystkich pod in vitro pcha ….
Z drugiej strony potrafię się postawić na miejscu kliniki … jako pracodawca nie chciałabym , nie życzyłabym sobie tego aby ktoś "opychał mi gdzie indziej " potencjalnych klientów … czy robił w ciula …
Podobno za podsyłanie klientów do czeskiej kliniki dr czerpał dodatkowe korzyści materialne …
Także tez nie zupełnie fair …
Jak myślisz komu bardziej w tym przypadku zależało na pieniążkach ? Hmm
Ale to moja opinia …
Na klinike złego słowa nie powiem …
czuje się zaopiekowana , z lekarzem mam cudowny kontakt , położne to anioły a co do cen to te niestety wzrosły wszędzie …
Każdy zwykły ginekolog podniósł sobie cenę wizyty minimum o 50 -100 zł ….
Pozdrawiam