Hehehe o taki cyk obrzędy hahhaha
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Kurde nie pomyslałamu nas podobnie ale nie pisze żeby nie czarowały
motylek24
Haha. Foto nie chce się dodać. Dziś byłam w sklepie i były piękne buciki na wiosnę dla Twojego Kajtusia . Elefanty po 79 zł i 111 zł. Nawet fotkę zrobiłam.Ale co piękne? Nic nie wrzuciłaś
Ale macie jazdy z zasypianiem …
Mój smrodzik idzie spać o 19, dzisiaj nawet o 18.30, dostaje buziaki, mleko, delikatne światło i wychodzę
Fakt budzi się w nocy jeszcze na papu (ale tylko pije i odwraca się na drugi bok), ale z zasypianiem nie mamy większych problemów . Drzemki nie ma. Nooo i wstaje o 8-9 . Także sobie dwie śpimy
Zazdroszczę
Wow, ceny super . W przyszłym tygodniu będę w większym mieście to oblukam już buty wiosenneHaha. Foto nie chce się dodać. Dziś byłam w sklepie i były piękne buciki na wiosnę dla Twojego Kajtusia . Elefanty po 79 zł i 111 zł. Nawet fotkę zrobiłam.
Orchidea33
Wow... Ciekawe za co.Dziś moja klinika to dodała chyba to nazwisko się przewilalo tu na forum
Nie wiedzialam, ze tez jesteś z Krakowa
Karpatka89
Takich rzeczy się nie pisze na forum ze sfrustrowanymi matkami hahaha, ja z Kuba tez minimum godzina, leżenie, czytanie bajek, głaskanie po pleckach itp, także zazdroAle macie jazdy z zasypianiem …
Mój smrodzik idzie spać o 19, dzisiaj nawet o 18.30, dostaje buziaki, mleko, delikatne światło i wychodzę
Fakt budzi się w nocy jeszcze na papu (ale tylko pije i odwraca się na drugi bok), ale z zasypianiem nie mamy większych problemów . Drzemki nie ma. Nooo i wstaje o 8-9 . Także sobie dwie śpimy
Ruda08
No właśnie zrozumiałam swój błąd od 2 dni wstaje o 7Takich rzeczy się nie pisze na forum ze sfrustrowanymi matkami hahaha, ja z Kuba tez minimum godzina, leżenie, czytanie bajek, głaskanie po pleckach itp, także zazdro
Gdzie się podziały moje 2 h snu ?
I my też kupujemy elefanty albo ecco
nie ja nie z Krakowa ja ze Szczecina ale moje Vitro też to dodałoWow... Ciekawe za co.
Nie wiedzialam, ze tez jesteś z Krakowa
reklama