reklama
nieagatka
Fanka BB :)
no to idz do logopedy. Wg mnie lepiej sprawdzic jesli cokolwiek Cie niepokoi.No wlasnie ona nie chce powtarzac.tylko to co chce.gada to co zna i oczywiscie po niemiecku-mowi tak z akcentem i tak stanowczp po swojemu ze to bardziej niemiecki niz chinskino i jak czasami cos gada woem o co jej chodzi ale ogolnie lipa.a dzis mi jeszcze pani ze zlobka mowi ze ona tam zadnych dzwiekow z siebie nie wydaje.
Np jak czytacie bajki czy ukladacie jakies puzzle i mowiss: jak robi krowa? I powiesz muuu, powtorzy?
Ale co piękne? Nic nie wrzuciłaś@fredka84 zobacz jakie piękne i cena przystępna
Jak chc3 to powtorzy,jak nie to udaje ze nie slyszy ze wogole to nie do niej mowie.a ksiazek nie lubi jak jej czytam czy cos komentuje.woli cos po samemu.chociaz jak oatatnio przy jedym obrazku kocia kicia mowila pa pa to ja tak powiedzialam i ona powtorzyla i wraca do tego obrazka.a tak to raczej woli pokazywac niz mowicjestem umowiona do logopedy na srodeno to idz do logopedy. Wg mnie lepiej sprawdzic jesli cokolwiek Cie niepokoi.
Np jak czytacie bajki czy ukladacie jakies puzzle i mowiss: jak robi krowa? I powiesz muuu, powtorzy?
Ruda08
Ale macie jazdy z zasypianiem …
Mój smrodzik idzie spać o 19, dzisiaj nawet o 18.30, dostaje buziaki, mleko, delikatne światło i wychodzę
Fakt budzi się w nocy jeszcze na papu (ale tylko pije i odwraca się na drugi bok), ale z zasypianiem nie mamy większych problemów . Drzemki nie ma. Nooo i wstaje o 8-9 . Także sobie dwie śpimy
Mój smrodzik idzie spać o 19, dzisiaj nawet o 18.30, dostaje buziaki, mleko, delikatne światło i wychodzę
Fakt budzi się w nocy jeszcze na papu (ale tylko pije i odwraca się na drugi bok), ale z zasypianiem nie mamy większych problemów . Drzemki nie ma. Nooo i wstaje o 8-9 . Także sobie dwie śpimy
bierzemy Cię hahahA ja za slodkim wiec pewnie ciacho
u nas podobnie ale nie pisze żeby nie czarowałyAle macie jazdy z zasypianiem …
nieagatka
kicia kocia jest fajna, mamy pierdyliard No i Pucio jest mega do nauki mowienia, fajnie napisany.Jak chc3 to powtorzy,jak nie to udaje ze nie slyszy ze wogole to nie do niej mowie.a ksiazek nie lubi jak jej czytam czy cos komentuje.woli cos po samemu.chociaz jak oatatnio przy jedym obrazku kocia kicia mowila pa pa to ja tak powiedzialam i ona powtorzyla i wraca do tego obrazka.a tak to raczej woli pokazywac niz mowicjestem umowiona do logopedy na srode
Daj znac co powie logopeda.
No tak tu nie mozna sie chwalic bo bedzie po ptakachu nas podobnie ale nie pisze żeby nie czarowały
reklama
i cyk obrzędy hahhahaNo tak tu nie mozna sie chwalic bo bedzie po ptakach