ze wszystkim hahahhaKobito my to pokrewne dusze
reklama
Kachar
Fanka BB :)
Ile czasu opóźnienia?nie jesteś sama ja też nie umie no może inaczej nigdy mnie to nie interesowało jak to zrobić ja dalej nie mam
3 miesiące wszystko wraca do czasów z przed ciąży zrobię wyniki po świętach i zapie.. w podskokach do kliniki do mojego lekarzaIle czasu opóźnienia?
U mnie tak samo . Jakaś taka ,,miętka'' się od czasów ciąży zrobiłamteż bym płakała mi wystarczy coś powiedzieć i broda lata
Ja już też się przejmuję żłobkiem że mały będzie tam płakał. Z jednej strony chciałabym się go na trochę pozbyć ale nie mogę znieść myśli że będzie się przytulał do kogoś innego . Albo że będzie płakał gdzieś w kącie. Jessssui, do wiosny już tak blisko a ja nie mogę się z tym ogarnąć .Moja Misia uwielbia zlobek.Niestety od 3 dni jest tam smutna i poplakuje,jak ja zanosze to sue tuli.Myslalam ze ja bierze znowu chorobsko.Ale w domu humor ma,dzis miala superowy,a poszla do zlobka to minka w podkowke.Mysle ze spowodowane jest to adaptacja nowych dzieci ktore ciagle placza a ona nie wie co sie dzieje.Ja pelna empatii nawiedzona matka jak ja wczoraj taka biedna odboeralam to w domu sama sie poryczalam bo nie wiedzialam co jest mojemu dziecku.Mama mnie opieprzyla ze ciagle placze a to ze Misia chora a to ze do lekarza nie moge sie dostac a to ze Misia smutnaNo ale jak nie wiem o co chodzi bo ona mi nie piwie to ja z tej bezsilnosci placze.Czy juz mi calkiem odwala
Kurczę, co ci się dzieje noA ja dzisiaj u lekarza wylądowałam z ciśnieniem 180 na coś tam, tak mnie nerwy szarpią że wam mówię..... dali mi lek pod język i całą listę badań do zrobienia
Artemida90
Dostałaś szybkie leki na zbicie ciśnienia (captopril). Tez to miałam przy napięciach nerwowych - zaraz ciśnienie w górę wybijało. Niestety mama i tata wysokociśnieniowcy od lat na lekach.A ja dzisiaj u lekarza wylądowałam z ciśnieniem 180 na coś tam, tak mnie nerwy szarpią że wam mówię..... dali mi lek pod język i całą listę badań do zrobienia
U mojej siostry mąż zaprowadził na początku, bo ona pierwsze dni beczała. Jakby co . Nich siwy wozi.Ja już też się przejmuję żłobkiem że mały będzie tam płakał. Z jednej strony chciałabym się go na trochę pozbyć ale nie mogę znieść myśli że będzie się przytulał do kogoś innego . Albo że będzie płakał gdzieś w kącie. Jessssui, do wiosny już tak blisko a ja nie mogę się z tym ogarnąć .
reklama
Kachar
Tak captopril i do domu też rec mi wypisaliDostałaś szybkie leki na zbicie ciśnienia (captopril). Tez to miałam przy napięciach nerwowych - zaraz ciśnienie w górę wybijało. Niestety mama i tata wysokociśnieniowcy od lat na lekach.