reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dostał jakiś berodual, nebbud i nurofen. Tych pierwszych dwóch leków nie znam, nie wiem czy to normalne czy sterydowe 🤔
Po wczorajszej inhalacji i po nurofenie noc była spokojna. Budzil się tylko ze 3 razy ale szybko się uspokajał. Wczoraj kuwa na szybko czytałam instrukcje bo pierwszy raz odpalałam inhalator. Na szczęście jest cichy i mały się w ogóle nie boi
Berodual to steryd moja miala.Oj wspolczuje.Choroba dziecka to najgorsze co moze byc.

reklama
Berodual to steryd moja miala.Oj wspolczuje.Choroba dziecka to najgorsze co moze byc.
Teraz nie jest tak źle. Mały jest w miarę pogodny a jeszcze chyba górna jedynka się przebija, albo już zwidy mamy z mężem 🤷. Mały jak sobie zakaszle to chwilkę popłacze ale tak, to cały poranek był radosny ❤️ Całe szczęście że pojechaliśmy do tego szpitala, bo widać że leki działają ❤️

Dziewczyny pomocy... co dawalyscie swoim dzieciom na gazy, wzdecia? Moze to kolki 🤔
Do tej pory mlody mial takie bolace gazy popołudniami. Później zmienilam troche diete i nagle zniknely. Teraz pojawily sie nocami..... od 1-2 w nocy mamy gazy, mlody nie spi a ja z nim...
Juz ledwo chodze. Mlody w ciagu dnia spi wiecej bo tez odsypia i czuje, ze zaraz zamieni mu sie dzien z noca 😔
Wczoraj skończyliśmy miesiac.
Pomocy!!!

Teraz nie jest tak źle. Mały jest w miarę pogodny a jeszcze chyba górna jedynka się przebija, albo już zwidy mamy z mężem 🤷. Mały jak sobie zakaszle to chwilkę popłacze ale tak, to cały poranek był radosny ❤️ Całe szczęście że pojechaliśmy do tego szpitala, bo widać że leki działają ❤️
Mpja ma coagle nos zapchany i nie wiem czy cos z gardlem bo malo je.ale w sumie je temp.nie ma wiec chyba po prostu nie ma apetytu bo cos mi mm nie chce jesc.a moze po prostu juz nie chce byc dzidziusiem z mleczkiem🤷‍♀️

Dziewczyny pomocy... co dawalyscie swoim dzieciom na gazy, wzdecia? Moze to kolki 🤔
Do tej pory mlody mial takie bolace gazy popołudniami. Później zmienilam troche diete i nagle zniknely. Teraz pojawily sie nocami..... od 1-2 w nocy mamy gazy, mlody nie spi a ja z nim...
Juz ledwo chodze. Mlody w ciagu dnia spi wiecej bo tez odsypia i czuje, ze zaraz zamieni mu sie dzien z noca 😔
Pomocy!!!
Do kazdej butli-ja karmilam mm dawalam ok.12 kropli espumisanu.U nas nie bylo zadnyxh problemow brzuszkowych

Pomocy!!!
Niestety jeszcze to potrwa. Jeśli kropelki typu Espumisan nie pomagają odstaw bo tylko można bardziej pogorszyć stan, w sensie lek zawiera również substancje które mogą szkodzić. Układ pokarmowy dojrzeje i przejdzie.
U mojego syna działało jak ponosiłam brzuszkiem do mojego brzucha. U nas przeszło w okolicy 3 miesiąca.

Niestety jeszcze to potrwa. Jeśli kropelki typu Espumisan nie pomagają odstaw bo tylko można bardziej pogorszyć stan, w sensie lek zawiera również substancje które mogą szkodzić. Układ pokarmowy dojrzeje i przejdzie.
U mojego syna działało jak ponosiłam brzuszkiem do mojego brzucha. U nas przeszło w okolicy 3 miesiąca.
Nie stosowalam jeszcze espumisanu. Mamy tylko biogaie od jakis 3 tyg.
Dziś w nocy pomogło, ze zasnal na brzuszku na moim brzuchu. Ale tak się boje spac, zeby mu krzywdy nie zrobic.

reklama
Do góry