moja Werka nie jest agresywna na razie wszystkim się dzieliWikt i opierunek zapewnie a cory beda sie razem tluc o zabawkichociaz Twoja to szkrab jeszcze
reklama
ja z tych charakternych afera by była gotowaProszę powiedzcie mi czy ja jestem jakaś nienormalna ale ryczeć mi się chce. Mój mąż jest chrzestnym dwóch sióstr bliźniaczek u swojego kolegi. Mój mąż mi dzisiaj wypalił że kupił by na święta w prezencie matce tych bliźniaczek czyli żonie tego kolegi wypaśny zestaw do paznokci jaki ja dostałam w zeszłym roku od niego. Dodam że my sobie żadnych prezentów nie robimy, tylko dzieciom. Normalne mnie kur...
jprdl już siebie widzę jak by mnie tym uruchomiłNapewno nie ty jesteś tu powalona . No kuwa, co to ma być . Ja swojemu to bym dała do wiwatu, że przez następne 20 lat by mu już podobny pomysł nie przyszedł do głowy
Boooooosko AniaJa tylko na sekundę
Doczekałam się 9'ty transfer się udał
Dziś widziałam malutkie pulsujące serduszko, widziałam moje maleństwo
wyłam jak bóbr , mąż też miał łzy w oczach
Jestem w ciąży , marzenia się spełniają
Jeeeeeeeaaaaaa, będziesz mamą myszaJa tylko na sekundę
Doczekałam się 9'ty transfer się udał
Dziś widziałam malutkie pulsujące serduszko, widziałam moje maleństwo
wyłam jak bóbr , mąż też miał łzy w oczach
Jestem w ciąży , marzenia się spełniają
Nooo. Ja już się wkur,wilam a przecież to mnie nie dotyczyjprdl już siebie widzę jak by mnie tym uruchomił
nie miał by życia chłop hahahhaNooo. Ja już się wkur,wilam a przecież to mnie nie dotyczy
JestemMama!
Fanka BB :)
A wiesz ze mam to samj dostalby Tomek za durny pomyslNooo. Ja już się wkur,wilam a przecież to mnie nie dotyczy
reklama
Ja to chyba dziś mojego trzasnę tak żeby miał na zaśA wiesz ze mam to samj dostalby Tomek za durny pomysl