reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja dziś już poczyniłam pierwsze zakupy dekoracyjne 😊 nie było fioletu (mojego ulubionego) to wzięłam złoto - drugi kolor który króluje u nas na święta. Na pewno jeszcze kupie fiolet jak gdzieś znajdę.
a ja wczoraj z Lilka u chinczyka kupilam zelowe naklejki z mikolajami na okna. W domu patrze a tu ja pitole one maja swiatelka 🤦🏻‍♀️🤣 Lilka zachwycona 😂

Screenshot_20221118-121119_Messages.jpg

Ja właśnie lubię czerwień i złoty;)
tez mi się podoba to połączenie, no ale przegrywa z fioletem i złotem 😂

W zeszłym roku zrobiłam schody, ale nie znalazłam fioletowych tylko bordowe 😏 no to już nie było to samo 😂😂 jak ma się bzika to nie dogodzisz 🤣🤣

Załączniki

• IMG_0916.jpeg
    IMG_0916.jpeg
    334,5 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_2954.jpeg
    IMG_2954.jpeg
    122,2 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_0897.jpeg
    IMG_0897.jpeg
    212,7 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_0901.jpeg
    IMG_0901.jpeg
    185,6 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_4222.jpeg
    IMG_4222.jpeg
    218,8 KB · Wyświetleń: 80
Jesteś straszna 😂😂😂😂😂
Hahaha ja straszna ???? Dostałam u męża w pracy przydomka Best whife ever i wiecie nie wiem komu dziękować najpierw, jestem taka wzruszona , skąd ta nominacja? Ja nawet nie startowałam do tej nagrody. Na prawdę jestem wzruszona .... Chciałabym podziękować mamie , siostrze oraz bratu ( tu leci łza) oraz kochanej koleżance za to że mnie zapoznała z kochanym moim i ulubionym mężem, jestem wzruszona , pozdrawiam wszystkich. Kurytna

reklama
Do góry