nieagatka
Fanka BB :)
mlodsza to mieszanka mojego staarego i mojej mamyNieagatka, twoja starsza to mała ty, ale młodsza to chyba kuwa pan z labo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mlodsza to mieszanka mojego staarego i mojej mamyNieagatka, twoja starsza to mała ty, ale młodsza to chyba kuwa pan z labo
a ja wczoraj z Lilka u chinczyka kupilam zelowe naklejki z mikolajami na okna. W domu patrze a tu ja pitole one maja swiatelka Lilka zachwyconaJa dziś już poczyniłam pierwsze zakupy dekoracyjne nie było fioletu (mojego ulubionego) to wzięłam złoto - drugi kolor który króluje u nas na święta. Na pewno jeszcze kupie fiolet jak gdzieś znajdę.
Ja właśnie lubię czerwień i złotyJa dziś już poczyniłam pierwsze zakupy dekoracyjne nie było fioletu (mojego ulubionego) to wzięłam złoto - drugi kolor który króluje u nas na święta. Na pewno jeszcze kupie fiolet jak gdzieś znajdę.
tez mi się podoba to połączenie, no ale przegrywa z fioletem i złotemJa właśnie lubię czerwień i złoty
Jesteś strasznaJeszcze pani ladnie napisala, mówię jak pani sie postara z napisem to ja będę miała baaaardzo przyjemny wieczór. I wiecie co .... będę miała hahahahhahahaha
gdybym ja tak się mogła umówić na miły wieczór ja zaraz zapomnę co to seks bo ciagle mały przerywa nie wspominając ze śpi u nas w łóżkuJeszcze pani ladnie napisala, mówię jak pani sie postara z napisem to ja będę miała baaaardzo przyjemny wieczór. I wiecie co .... będę miała hahahahhahahaha
Hahaha ja straszna ???? Dostałam u męża w pracy przydomka Best whife ever i wiecie nie wiem komu dziękować najpierw, jestem taka wzruszona , skąd ta nominacja? Ja nawet nie startowałam do tej nagrody. Na prawdę jestem wzruszona .... Chciałabym podziękować mamie , siostrze oraz bratu ( tu leci łza) oraz kochanej koleżance za to że mnie zapoznała z kochanym moim i ulubionym mężem, jestem wzruszona , pozdrawiam wszystkich. KurytnaJesteś straszna
No u nas w łóżku też śpi starsza ale bzykamy się na dole.... wiadomo a wy co nic a nic????gdybym ja tak się mogła umówić na miły wieczór ja zaraz zapomnę co to seks bo ciagle mały przerywa nie wspominając ze śpi u nas w łóżku