reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A pokaż nam niunię🙂. Przypomnij jak ma na imię? Co u ciebie ogólnie słychać? Dawno nie pisałaś.
Mój tylko czyha aż zdejmę mu pampersa i już się łapie za obszczanego sisiora 🤦😂😂
Liliana ☺️ to prawda, dawno. Jakoś w ciąży się odsunęłam od forum już, bo źle na mnie działały przykre historie innych dziewczyn. A jak się młoda urodziła, a to typowy hight need, to wiesz, gdzie miałam głowę 🙃 potem to potem.
Lila skończyła 13 msc, jest łatwiej odkąd cxworakuje. Aktualnie skutecznie ćwiczy stawanie bez podpierania ☺️ A ja wracam właśnie po rodzeństwo dla młodej 🙃 mam deadline do połowy grudnia, bo kończy mi się urlop a potem bezrobocie/ wychowawczy. Więc fajnie byłoby mieć jakąś kasę do macierzyńskiego... Ale nie nastawiam się, że znowu się uda za pierwszym razem. Za dużo szczęścia bym miała.

A ten etap łapania za cipkę na przewijaku jeszcze pamiętam, gdy była taka mała, jak Twój ☺️

reklama
Nie potrafię się zdecydować na jedno, a idealnego brak w przepełnionej galerii 🤣

Załączniki

• received_1153480725270797.jpeg
    received_1153480725270797.jpeg
    111,4 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20221028_102602.jpg
    IMG_20221028_102602.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 89
  • received_805526150492060.jpeg
    received_805526150492060.jpeg
    71,7 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_20221117_224342.jpg
    IMG_20221117_224342.jpg
    265,4 KB · Wyświetleń: 82
Liliana ☺️ to prawda, dawno. Jakoś w ciąży się odsunęłam od forum już, bo źle na mnie działały przykre historie innych dziewczyn. A jak się młoda urodziła, a to typowy hight need, to wiesz, gdzie miałam głowę 🙃 potem to potem.
Lila skończyła 13 msc, jest łatwiej odkąd cxworakuje. Aktualnie skutecznie ćwiczy stawanie bez podpierania ☺️ A ja wracam właśnie po rodzeństwo dla młodej 🙃 mam deadline do połowy grudnia, bo kończy mi się urlop a potem bezrobocie/ wychowawczy. Więc fajnie byłoby mieć jakąś kasę do macierzyńskiego... Ale nie nastawiam się, że znowu się uda za pierwszym razem. Za dużo szczęścia bym miała.

A ten etap łapania za cipkę na przewijaku jeszcze pamiętam, gdy była taka mała, jak Twój ☺️
Ooo, wracasz po dzieciaczka❤️. Melduj tu nam to będziemy trzymać kciuki ✊✊✊
U nas aktualnie na czasie jest wiszenie na mojej nodze i jęczenie 🤦. No nic nie można zrobić 🤷

Tak czytam o tych ciazach i mysle sobie ze jestem wdzieczna Bogu ze mam coreczke ale z drugiej strony czuje taka niesprawiedliwosc ze nie jest mi dane miec drugie dziecko.Do 3 stymulacji nie bede podchodzic,mrozaczka juz nie mam a w naturalsa u siebie nie wierze.Mam ta swoja upragniona corcie,bylam w upragnionej ciazy ale tak mnie naszla refleksja ze juz w tej ciazy nigdy nie bede i rodzenstwa Misia miec nie bedzie.
Czuje jakies takie wewnetrzne przygnebienie i zazdroszcze ciezarnym(wiecie w jaki sposob).Wiem ze nie powinnam narzekac bo mam dziecko ale to niesprawiedliwe ze to nie jest moj wybor😪

reklama
Tak czytam o tych ciazach i mysle sobie ze jestem wdzieczna Bogu ze mam coreczke ale z drugiej strony czuje taka niesprawiedliwosc ze nie jest mi dane miec drugie dziecko.Do 3 stymulacji nie bede podchodzic,mrozaczka juz nie mam a w naturalsa u siebie nie wierze.Mam ta swoja upragniona corcie,bylam w upragnionej ciazy ale tak mnie naszla refleksja ze juz w tej ciazy nigdy nie bede i rodzenstwa Misia miec nie bedzie.
Czuje jakies takie wewnetrzne przygnebienie i zazdroszcze ciezarnym(wiecie w jaki sposob).Wiem ze nie powinnam narzekac bo mam dziecko ale to niesprawiedliwe ze to nie jest moj wybor😪
ja zeby miec drugie dziecko musialam podejsc do drugiej stymulacji. Jasne, ze bylo poczucie niesprawiedliwosci, ale ono zniknelo. Mam dwie corcie, czuje sie spelniona i teraz juz nie mysle i tym jaka to byla droga. Ale to sie u mnie zmienilo dopiero jak poczulam sie spelniona jako matka. Wczesniej tez byl we mnie ten zal, dlatego ta druga stymulacjs byla dobra decyzja. Dala mi spokoj

Do góry