Dziewczyny moja Miska bierze jizn9 dzien antybiotyk.Do wczoraj woeczor byla wszystko ok.A wieczorem pojawily sie male odparzenia.oczywoscie posmafowalam i dzosoaj smaruje po kazdej zmianie pieluchy.Nic sie nie zmienia mam wrazenie ze jest co raz gorzej.Prawie cala cipcia zajeta o odbycie nie wspomnesmaruje podaje priobiotyk i nic.Kupy rzadkiej stradznie nie ma raczej miala na poczatku a jak byly to odparzen nie bylo.
reklama
Masz rację. Sprawdziłam i to jest tak, że jak dziecko chodzi do żłobka to na ospę można zaszczepić bezpłatnie, ale nie ma obowiązku.Napewno u nas tak nie jest. Wypełniałam kilka miesięcy temu formularz o przyjęcie do żłobka i nie było żadnego takiego pytania
eij
Fanka BB :)
Moja mała też dostała nagle mega odparzenie. Zaczęłam przed każdą zmianą pieluchy po użyciu tych mokrych ściereczek wycierać skórę do sucha, później zostawiałam na kilka minut w łóżeczku na gołej dupci żeby się przewietrzyło i smarowałam emolium na odparzenia. Przeszło po 3 dniachDziewczyny moja Miska bierze jizn9 dzien antybiotyk.Do wczoraj woeczor byla wszystko ok.A wieczorem pojawily sie male odparzenia.oczywoscie posmafowalam i dzosoaj smaruje po kazdej zmianie pieluchy.Nic sie nie zmienia mam wrazenie ze jest co raz gorzej.Prawie cala cipcia zajeta o odbycie nie wspomnesmaruje podaje priobiotyk i nic.Kupy rzadkiej stradznie nie ma raczej miala na poczatku a jak byly to odparzen nie bylo.
Nie wiem czy to nie przez antybiotyk bo chusteczek i plynu do kapieli uzywam tych samych.pampersow tez.Moja mała też dostała nagle mega odparzenie. Zaczęłam przed każdą zmianą pieluchy po użyciu tych mokrych ściereczek wycierać skórę do sucha, później zostawiałam na kilka minut w łóżeczku na gołej dupci żeby się przewietrzyło i smarowałam emolium na odparzenia. Przeszło po 3 dniach
Hej Dziewczyny czy przed transferem w cyklu z punkcją mieliście jeszcze badania tuż przed? Dzisiaj miałam punkcję, ostatnie badanie progesteronu (0.4) i estradiolu (2289) miałam we wtorek. Lekarz powiedział że jak nic się nie zmieni to zrobimy we wtorek transfer. W jakim sensie zmieni? Kiedy badać?
ach te chłopy oczywiście nie wszyscyJak bys mówiła o moim on jak kupa to krzyczy MAMAMAMAMA KUPA! On ma jakiś dziwny wstręt do tego czego kompletnie nie rozumiem przecież to jego dziecko to tak jakby też JEGO KUPA A co do mycia pod kranem dupci to u nas zawsze jak jest taka po pachy to wkładam pod kran szkoda czasu na pitolenie się na początku tak tylko byłam przewrażliwiona ze wycierałam myłam wacikami i wg a teraz się już nie przejmuje daje dupsko pod kran szybko się myje a mała jeszcze ma do tego radochę
nieagatka
dajesz jej probiotyk?Nie wiem czy to nie przez antybiotyk bo chusteczek i plynu do kapieli uzywam tych samych.pampersow tez.
nieagatka
ja nie. Ostatnie badania w dniu punkcji ostatnie i potem juz transfer bez badanHej Dziewczyny czy przed transferem w cyklu z punkcją mieliście jeszcze badania tuż przed? Dzisiaj miałam punkcję, ostatnie badanie progesteronu (0.4) i estradiolu (2289) miałam we wtorek. Lekarz powiedział że jak nic się nie zmieni to zrobimy we wtorek transfer. W jakim sensie zmieni? Kiedy badać?
Dzięki za odpowiedź. Ja ostatnie badanie miałam w dniu ostatniego gonapeptylu i przyjęcia ovitrelle, czyli 36 h przed punkcją. Ciekawe czemu klinika nie zbadała w dniu punkcji też... A czy przed transferem miałaś USG? Czy stan mojego endometrium powinien być w jakiś sposób zweryfikowany przed transferem?ja nie. Ostatnie badania w dniu punkcji ostatnie i potem juz transfer bez badan
reklama
❤❤❤
Ale bym chciała mieć takiego szoguna