Orchidea33
Fanka BB :)
Ja nie wiem jak moze nic sie nie podobac...Z moim miałam to samo, nic się nie podobało
No ale coz zrobic..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie wiem jak moze nic sie nie podobac...Z moim miałam to samo, nic się nie podobało
Co sie dziwisz toz to facetmoj zawsze jak wyjde i mala zrobi kupe po pachy bierze ja do brodzika myje i ubieta w co dla niego najwygodniej czuli spiochy chociazby byla godzina 12 w poludnie.Nawet nie obarczam jego glowy co to body spioch bo i tak nie bedzie wiedzial dla niego jest bluzeczka i spodnie a to w co ubiera corke to pizamaWłaśnie tłumaczyłam mojemu gdzie co leży w szafie dziecięcej, żeby w razie czego potrafił mi dowieźć. I wiecie nauka co to są body, śpiochy, polspichy, pajace, kaftany po chwili już był zupełnie zakręcony
Oj różnie może być, moja córka przez pierwsze 2 tygodnie życia była dziewczynką, tak ją nazywaliśmy, po długich 2 tygodniach wybraliśmy imię, którego nigdy pod uwagę nie braliśmyWidze, ze macie podobny problem do naszego... u nas tez myslalam m.in. nad Aleksandrem, Kubusiem. Ale mezowi sie nie podoba i 4 tygodnie przed planowanym terminem brak imienia..... pewnie urodzi sie a my nadal nie bedziemy wiedziec.
U mnie też było ale między Róża a Rozalia. Została RozaliaWincenty i Róża
Cudniegdybym miala 2 coreczke to wahalabym sie miedzy Rozalka a HaniaU mnie też było ale między Róża a Rozalia. Została Rozalia
Najlepiej zgłosić się do lekarza prowadzącego, napewno trzeba będzie zrobić szczegółowe badania w szpitalu. Muszą znaleźć tzw bliźniaka genetycznego żeby zrobić przeszczep szpiku. A DKMS? Tam jest też baza potencjalnych dawców,Dziewczyny mam pytania z calkiem innej beczki.Moze ktoras bedzie wiedziala.Zona przyjaciela mojego meza choruje na bialacze i potrzebny bedzie przeszczep.Jak dprawdzic czy moj szpik bylby odpowiedni dla niej konkretnie dla niej?
Tez zadałam to pytanieTo jak będą miały na imię dzieciątka?
Ja jestem w bazie DKMS już ok 15 lat niestety nie tak prosto znaleźć dopasowanie, najszybciej chyba zacząć od rodziny najbliższej .Dziewczyny mam pytania z calkiem innej beczki.Moze ktoras bedzie wiedziala.Zona przyjaciela mojego meza choruje na bialacze i potrzebny bedzie przeszczep.Jak dprawdzic czy moj szpik bylby odpowiedni dla niej konkretnie dla niej?
Oni zaczeli najpierw od rodziny ale ja z mezem tez chxemy zobaczyc w razie coNajlepiej zgłosić się do lekarza prowadzącego, napewno trzeba będzie zrobić szczegółowe badania w szpitalu. Muszą znaleźć tzw bliźniaka genetycznego żeby zrobić przeszczep szpiku. A DKMS? Tam jest też baza potencjalnych dawców,