reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właśnie tłumaczyłam mojemu gdzie co leży w szafie dziecięcej, żeby w razie czego potrafił mi dowieźć. I wiecie nauka co to są body, śpiochy, polspichy, pajace, kaftany 🤣 po chwili już był zupełnie zakręcony
Co sie dziwisz toz to facet😅moj zawsze jak wyjde i mala zrobi kupe po pachy bierze ja do brodzika myje i ubieta w co dla niego najwygodniej czuli spiochy chociazby byla godzina 12 w poludnie.Nawet nie obarczam jego glowy co to body spioch bo i tak nie bedzie wiedzial dla niego jest bluzeczka i spodnie a to w co ubiera corke to pizama🤣🤣

Widze, ze macie podobny problem do naszego... u nas tez myslalam m.in. nad Aleksandrem, Kubusiem. Ale mezowi sie nie podoba i 4 tygodnie przed planowanym terminem brak imienia..... pewnie urodzi sie a my nadal nie bedziemy wiedziec.
Oj różnie może być, moja córka przez pierwsze 2 tygodnie życia była dziewczynką, tak ją nazywaliśmy, po długich 2 tygodniach wybraliśmy imię, którego nigdy pod uwagę nie braliśmy 😂😂

Dziewczyny mam pytania z calkiem innej beczki.Moze ktoras bedzie wiedziala.Zona przyjaciela mojego meza choruje na bialacze i potrzebny bedzie przeszczep.Jak dprawdzic czy moj szpik bylby odpowiedni dla niej konkretnie dla niej?

Dziewczyny mam pytania z calkiem innej beczki.Moze ktoras bedzie wiedziala.Zona przyjaciela mojego meza choruje na bialacze i potrzebny bedzie przeszczep.Jak dprawdzic czy moj szpik bylby odpowiedni dla niej konkretnie dla niej?
Najlepiej zgłosić się do lekarza prowadzącego, napewno trzeba będzie zrobić szczegółowe badania w szpitalu. Muszą znaleźć tzw bliźniaka genetycznego żeby zrobić przeszczep szpiku. A DKMS? Tam jest też baza potencjalnych dawców,

Ja jestem w bazie DKMS już ok 15 lat niestety nie tak prosto znaleźć dopasowanie, najszybciej chyba zacząć od rodziny najbliższej .

reklama
Najlepiej zgłosić się do lekarza prowadzącego, napewno trzeba będzie zrobić szczegółowe badania w szpitalu. Muszą znaleźć tzw bliźniaka genetycznego żeby zrobić przeszczep szpiku. A DKMS? Tam jest też baza potencjalnych dawców,
Oni zaczeli najpierw od rodziny ale ja z mezem tez chxemy zobaczyc w razie co

Do góry