reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja jestem w bazie DKMS już ok 15 lat niestety nie tak prosto znaleźć dopasowanie, najszybciej chyba zacząć od rodziny najbliższej .
Tak wiem ale my z mezem chcemy pomoc gdyby niky sie nie znalazl a noz widelec.bardzo chcemy im pomoc bo to bardzo fajna i dobra dziewczyna a na dodatek ma 4 letnoego synka😪

reklama
Oj różnie może być, moja córka przez pierwsze 2 tygodnie życia była dziewczynką, tak ją nazywaliśmy, po długich 2 tygodniach wybraliśmy imię, którego nigdy pod uwagę nie braliśmy 😂😂
A to nie trzeba do ilus dni zglosic w urzedzie? 😁 ja to tym strasze meza, ze musimy wybrać bo do urzedu musi szybko po porodzie isc 😂

Masz 21 dni 😁 to jest super, a co ważne później masz 6 miesięcy na zmianę imienia jakby coś jednak nie pasowało ale z doświadczenia wiem, że 14 dni wystracza na wybór 😂😂
Moja mama mówi, że miała jakieś imiona wybrane, ale dopiero jak mnie zobaczyła to wymyśliła ostateczne imię :)
Ja już sobie nie wyobrażam zmienic imiona naszym dzieciom :) już tak dlugo do nich mówię po imieniu to jak teraz zmienić ☺

reklama
Do góry