Tak wiem ale my z mezem chcemy pomoc gdyby niky sie nie znalazl a noz widelec.bardzo chcemy im pomoc bo to bardzo fajna i dobra dziewczyna a na dodatek ma 4 letnoego synkaJa jestem w bazie DKMS już ok 15 lat niestety nie tak prosto znaleźć dopasowanie, najszybciej chyba zacząć od rodziny najbliższej .
reklama
eij
Fanka BB :)
Ja też się zapisałam 9 lat temuJa jestem w bazie DKMS już ok 15 lat niestety nie tak prosto znaleźć dopasowanie, najszybciej chyba zacząć od rodziny najbliższej .
motylek24
Ja też jestem w bazie dobrych 10 lat. Nie wiadomo czy kiedykolwiek przyda się mój szpik, na razie cisza.Ja jestem w bazie DKMS już ok 15 lat niestety nie tak prosto znaleźć dopasowanie, najszybciej chyba zacząć od rodziny najbliższej .
Orchidea33
A to nie trzeba do ilus dni zglosic w urzedzie? ja to tym strasze meza, ze musimy wybrać bo do urzedu musi szybko po porodzie iscOj różnie może być, moja córka przez pierwsze 2 tygodnie życia była dziewczynką, tak ją nazywaliśmy, po długich 2 tygodniach wybraliśmy imię, którego nigdy pod uwagę nie braliśmy
Orchidea33
Ja tez juz dobre 10 lat ale na razie nikt sie nie odzywal. Moze lepiej... to znaczy, ze moje bliźniaki genetyczne zdrowe.Ja też jestem w bazie dobrych 10 lat. Nie wiadomo czy kiedykolwiek przyda się mój szpik, na razie cisza.
Jak nie nadacie imienia to urzednik zrobi to za Was. Podobno dają wtedy Adam lub EwaA to nie trzeba do ilus dni zglosic w urzedzie? ja to tym strasze meza, ze musimy wybrać bo do urzedu musi szybko po porodzie isc
DagLer
Masz 21 dni to jest super, a co ważne później masz 6 miesięcy na zmianę imienia jakby coś jednak nie pasowało ale z doświadczenia wiem, że 14 dni wystracza na wybórA to nie trzeba do ilus dni zglosic w urzedzie? ja to tym strasze meza, ze musimy wybrać bo do urzedu musi szybko po porodzie isc
Moja mama mówi, że miała jakieś imiona wybrane, ale dopiero jak mnie zobaczyła to wymyśliła ostateczne imięMasz 21 dni to jest super, a co ważne później masz 6 miesięcy na zmianę imienia jakby coś jednak nie pasowało ale z doświadczenia wiem, że 14 dni wystracza na wybór
Ja już sobie nie wyobrażam zmienic imiona naszym dzieciom już tak dlugo do nich mówię po imieniu to jak teraz zmienić ☺
Orchidea33
A to u nas musialby sie wysilic bo maz AdamJak nie nadacie imienia to urzednik zrobi to za Was. Podobno dają wtedy Adam lub Ewa
reklama
Orchidea33
Czyli ostatecznie bedziemy wybierac jak go zobaczymyMasz 21 dni to jest super, a co ważne później masz 6 miesięcy na zmianę imienia jakby coś jednak nie pasowało ale z doświadczenia wiem, że 14 dni wystracza na wybór