reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Heh to na pewno prawda :D Chociaż sama ciąża to raczej skrót myślowy, bo często w ciąży mamy nieprawidłowa postawe, zle chodzimy, nie angażujemy odpowiednich mięśni etc. i wtedy poluzowanie mięśni i wprowadzenie odpowidnich ćwiczeń może zdziałać cuda - wiem po sobie :) aktualnie przez ciążę :)p) mam bóle bioder, i jak mi domowe sposoby typu pilka, roler, poducha ciążowa nie pomogą to wybieram się do fizjo
Twoja pierwsza ciaza? Bo ja mam za soba dwie i powiem tak, fizjo ulzy Ci na chwilke, a Twojemu portfelowi na dluzej 😁 a bol i tak wroci, bo jak @Kocka pisze - po 35tc bardzo dziwne byloby jakby kregoslup nie bolal. A jesli brzuch jest spory to i wczesniej bol moze sie pojawic.

reklama
przyczyna jest najpewniej ciaza 😉
Mysle, ze tak ;) Zwlaszcza, ze zawsze byłam aktywna a na ostatniej wizycie lekarz mnie nastraszyl, ze mam byc mniej aktywna, bo maluch jest nisko. No i zmniejszyłam aktywnosc, nie cwicze tak jak do tej pory, zeby szyjke oszczędzać. Pewnie kregoslup oberwal.... jutro mam wizyte to sie dowiem jak szyjka i zapytam o ten kręgosłup. Mlody najważniejszy, wiec jak mniejsza aktywność sprawia, ze on jest dluzej w brzuchu to ja jakos przeżyje ten ból kregoslupa

Masakra moj wariat dzis bez dezemki.dochodzi 17 a tu powieka nie zadrzy.Tragedia jestem umeczona zw szok.Ma tyle energii ze nic nie pomaga.Teraz chociazby sie slaniala sie to nie pojdzie.Chociaz znajac charakter mojej corki to pojdzie spac ok.22

Powirm Wam ze moj diabelek mimo ze noe miala wczoraj drzemki to na spanie poszla dopiero po 19.A spala masakrycznie.Ciagle sie budzila i w sumie przespala z nami cala noc bo mnie kregoslup boli a wstawac milion razy do niwj to mi sie nie chcialo.
Dzis poszla do zloba.Odebrala ha taka usmiechnieta ciocia i Miska nawet nie obejrzala sie za mna tylko pa pa zrobila do klasy i juz sie wyrywala do zabawy.🥴
A w domu tak pusto i smutno bez mojej wariatki😪

reklama
Powirm Wam ze moj diabelek mimo ze noe miala wczoraj drzemki to na spanie poszla dopiero po 19.A spala masakrycznie.Ciagle sie budzila i w sumie przespala z nami cala noc bo mnie kregoslup boli a wstawac milion razy do niwj to mi sie nie chcialo.
Dzis poszla do zloba.Odebrala ha taka usmiechnieta ciocia i Miska nawet nie obejrzala sie za mna tylko pa pa zrobila do klasy i juz sie wyrywala do zabawy.🥴
A w domu tak pusto i smutno bez mojej wariatki😪
ej wez przeczytaj swoj post gdzie piszesz ze mas dosc i niech idzie juz do zlobka, a potem koncowke tego 🤣🤣🤣🤣
Chora glowa matki jak nic 🤣🤣 albo syndrom sztokholmski 🤣😁

Do góry